Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Åpner seg mer og mer sakte men sikkert

fredag 20. august , 2010 kl. 13:07 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Facebook er verdens største sosiale medie. Alle er eller kjenner noen som er medlem nå til dags og dette har vært en sentral kilde innenfor utvikling av denne type nettsteder. Facebook har blitt en enorm påvirkning innenfor flere saker og har med sin popularitet bidratt til å komme med mye nyskapende, men noen ganger blir det litt for på kanten.

Den nye funksjonen deres hvor de skal vise deg hvor dine venner befinner seg i nærheten ved å søke etter mobilen syns jeg er meget pågående da dette er noe du ikke får velge selv å gjøre. Det å oppgi possisjon uten å samtykke er å utgi personlig informasjon uten at du egentlig har ønsket det.

Funksjonen er derimot meget morsom om den bare hadde vært bygget grunndig i fht persongodkjenning osv.

Annonser


Kommentarer

 1. Pausen sier:

  Herregud, du bestemmer jo selv om du vil ha den app´en eller ikke. Bryter jo ikke noen lov da. Det er også valgfritt å bruke facebook på telefonen.

 2. jeg tror ikke dette er en applikajson, men en integreert løsning. Applikasjoner er også alt for lite forklart. Facebook byrde ha en styring for dette slik iPhone har på sine apps, dette for å fjerne alt drit av apps som kommer ut

 3. pedro sier:

  hahaha

  domme domme norge og staten norge! Oo

  norge er ca en av verdens mest overvåkede sammfunn som er på denne jordkloden.

  de er KUN irritert på at de fåreløpig også ikke har den muligheten der til å overvåke!

  stå på Norge

 4. smith sier:

  Du ‘pedro’? Kan du ikke be saksbehandleren din på NAV til hjelp med stavingen?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.