Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Blir kvalm av tanken

tirsdag 17. august , 2010 kl. 07:32 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Å lese om en torturering som dette er uhyggelig, spesielt når man ser at alderen på de som deltok er helt nede i 15 år. Det er selvfølgelig ingen unskyldning å være eldre heller, men det tyder på at de yngre må ha blitt dratt med av de eldre på dette. At de ikke eier mer i toppen er overraskende.

Jeg er som regel stolt over hvor lite kriminalitet vi har i Norge, men det blir bare mer og grovere med tiden. Å bli pisket i 3 dager uten mat eller drikke være årsaken til dødsfallet helt klart. Man kan jo sulte på den tiden og det høres ut som en forferdelig torturering. Jeg håper de får en kraftig straff!!

Annonser


Kommentarer

 1. andreas sier:

  æ e heilt enig i det

 2. Morten sier:

  Er helt enig, utrolig trist at dette kunne skje og føler føler med han som ble torturert. Tragisk at noe sånt kan skje spesielt når en 15 år gammel jente deltar, håper de alle får en kraftig straff!!

 3. dof sier:

  nå er det vel ikke veldig nødvendig å sette seg grundig inn i detaljene før man fordømmer handlinger som dette – eller passiviteten til de som ikke gjorde noe for å hjelpe. De fortjener en hard straff alle sammen.

 4. Leif sier:

  Jeg er enig i at torturering er forferdelig, men nå må du tenkte gjennom om dette var fortjent eller ikke. Har mannen som ble torturert drept denne katten de kranglet om, fortjente han, om ikke like brutalt, å føle samme smerte. Hvis han hadde mishandlet katten deres til døden er det ikke rart de vil ta ham? En katt er ikke mindre hvert enn en hund, mange har katter istedenfor hunder, som meg, og hvis noen hadde mishandlet eller drept min katt hadde jeg drept jævelen, hvis jeg trodde jeg ville komme med unna med det. Folk som dreper eller mishandlet dyr fordi de syns det er gøy fortjener faen meg ikke noe bedre selv.

  Men husk, jeg sier ikke at det var det denne mannen gjorde, jeg bærer ikke nag til denne stakkars mannen som ble drept av 5 andre mennesker på brutalt vis. Bare husk dette, enten var drapsmennene GALE, eller så var offeret GAL.
  Det er likevel forferdelig at dette skjer..

  • En merkelig kommentar må jeg si. Uansett hva årsaken var skal man ikke drepe. Er man skyldig for å ha gjort noe galt skal man straffes etter loven.

  • kanskje DU er... sier:

   Rar kommentar, drapsmennene var gale uansett. Man kan ikke torturere noen til døde uansett hva de har gjort. Går utifra at du er FOR dødsstraff da? Æsj!(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.