Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Innbytterfrustrasjon

mandag 16. august , 2010 kl. 09:21 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Traore har ikke fått mye spilletid fra Hamren eller Eggen og jeg forstår godt at han stikker til en ny klubb så snart han får mulighet. Jeg tror likevell at RBK gjør en liten feil pga at han er en meget god spiller.

(Foto: RBK.no – Flickr)

De innhopp han har gjort har han gjort en god jobb. Jeg tror årsaken er at RBK har for mange spillere og rett og slett ikke føler de har behov for han som spiller. Alternativene er jevne men yngre og har sikkert mer ansinitet vil jeg tro.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.