Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

At det finnes folk som ikke eier skyldfølelse

søndag 15. august , 2010 kl. 15:47 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Det er skummelt å tenke på at det finnes skyldige mordere der ute som går fri. Jeg håper de finner de/den som er skyldig for dette. Hva om det er naboen din? kameraten din? eller en  kollega? Det er merkelig at folk klarer å gå rundt med slike ting i tankene uten å melde seg. At det finnes folk som ikke eier skyldfølelse, eller følelser i det hele tatt skremmer meg.

Annonser


Kommentarer

 1. RR sier:

  Fyttirakker’n for en totalt hjernedød kommentar!

 2. Takk :) …………..

 3. bjarte fagerlid sier:

  15.08. 2010. kl. 17.00.
  godt hun er død, hun var en jævla hore, med vennelig hilsen i fra bf.1969@hotmail.com

 4. Kim sier:

  Bjarte at du i det hele tatt har lov til å sitte ved en data er jo et under, er ikke bare viggo som ikke burde ha vært satt fri. På kommentaren din så skulle man tro hjernen din slutta å vokse når du ble burra inne :)

 5. bjarte fagerlid sier:

  barnesex ahhhhhhh 😊(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.