Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

The Pretender

torsdag 12. august , 2010 kl. 11:13 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

hva skjer når folk blander fantasi med virkelighet? Man får en ønskelege som dikter opp inngrep. Jeg syns det er godt gjort at de får dette til. Og tenk på alle de som ikke er oppdaget.

Det finnes en flust av folk i yrker der ute som lurer unna penger fra hull i systemet. Jeg lurer litt på hvor mange feil som gjøres på grunn av underkvalifiserte ansatte med falske rapporter, vitnemål eller lignende.

Forresten.. Noen som husker serien som gikk på TVNorge av The Pretender? Jeg syntes denne var litt cool. Minner litt om dette, selv om dette ikke var juks med vitnemål eller noe, men får likevel litt slike vibes av dette.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.