Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Litt for mye spekulasjon

torsdag 12. august , 2010 kl. 07:50 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Norge gjorde en ok kamp i går, men dette styret rundt Huseklepp er kanskje litt å ta i. Han er en god spiller, men etter en landskamp er det nesten panikk som brer seg i Norske media om at han er på vei ut. Det var Moa de kom for og jeg tror fortsatt de vil ha Moa. Jeg er ingen VIF-fan, men Moa er en god spiller. Jeg tror han ble bytta ut i går pga en skade.

Jeg Norge er stabil og jevn, men de mangler utrolig mye med tanke på at Frankrike hadde veldig mange sjanser til å utligne. Det var egentlig litt merkelig at de ikke gjorde det. Det viktigste for Norge er at vi klarer å skape flere store sjanser mot et storlag.

Gårsdagens mann syns jeg er John Arne Riise. Han hadde noen fantastiske skudd som ble blokkert. Han er klart viktig for laget. Jeg fant et klipp av kampen på YouTube, så nedenfor kan du selv se sjanser om du ikek ifkk med deg kampen. Kommenter gjerne hva du syns om kampen nedenfor YouTube-vinduet.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=SvSfrIMSOnA

Sverige og Erik Hamren imponerte også i går med Zlatan på banen. Jeg trodde ikke de likte hverandre, men tydeligvis gjør de det nå. Svenskene rævkjørte skottene med 3-0 og Zlatan smørte nettet med ballgrus bare 4 minutter ute i kampen. Jeg tror den tidligere RBK-treneren har mye bra på lager. Skottland er j otross alt et godt lag.

Annonser


Kommentarer

  1. thomas sier:

    John Arne Riise står i en egen klasse på dette laget, Carew medregnet. Huseklepp er noe for pinglete, Og når sant skal sies holder ikke Moa toppklasse heller.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.