Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Ingen treningsleir for barn dette

torsdag 12. august , 2010 kl. 15:05 i Ukategorisert. 6 kommentarer »

Hva er den psyskiske forskjellen på dette og de norske fedrene som sliter ut ungene sine når de tvinger de til å spille fotball, hådnball eller annen sport?. Disse skolene tror jeg gir mye god disiplin samt en bedre helse enn de som ikke ønsker å trene. Her har vi OL-mestere med en godt trent kropp. Om du sammenligner dette med gjennomsnittet havner du sikkert på en sofakar/kvinne som lever til 50år.

Det finnes sikkert noen strengere skoler enn andre, men jeg tror ikke dette er noe mishandling. I russland bruker de samme taktikk og det er trenerne som blir takket når de mottar alle medaljene og dermed er sikret økonomisk en meget god stund fremover.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=jwyyfYiwnoc

Annonser


Kommentarer

 1. fredrik sier:

  litt forskjell på fotball trening og dette.

 2. samantha sier:

  Det er mange unge turnere, i allefall jenter, som sliter med ødelagte rygger etter ekstremtrening. VG viser til at dette er unger i alle fall ned til 4 år. La nå ungene få ha en barndom! Fotball, håndball og liknenede kan overhodet ikke sammenliknes med dette her.

 3. Who cares????
  Det er jo bare kinesere!!!

 4. TT sier:

  Noen trener for mosjon, for å komme seg ut av husets fire vegger. Andre trener for å komme ut av fattigdom…

 5. Pelikan sier:

  Bare nevner at det i USA er vedlig vanlig med kinesiske barneturn-trenere – fordi de kjører steintøft med disiplin og tvang. Ikke uvanlig at turntalenter i USA tas ut av ordinær skole, og startet en turnkarriere som 7, 8, 9 åring – og følger et «kinesisk» opplegg lignende det dere ser her. Er det det ekstreme ønsket/presset/æren ved suksess/seier som driver foreldrene til å utsette barna for noe slikt? Sykt.

 6. jonas sier:

  Skal man bli best må man begynne tidlig, derfor får de som kjører streng regime medaljer i ol og vm(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.