Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Jeg ville gjort det samme

onsdag 11. august , 2010 kl. 05:59 i Ukategorisert. 10 kommentarer »

Jeg forstår de godt og ville helt klart gjort det samme. Jeg ville dratt til Grønnland for å lete etter de. 14 personer har mulighet til å dekke store områder selv om de ikke er alt for mange. Og det at de har kompetanse fra Røde Kors og Ambulansetjenester kommer jo bra med om det skulle være noe.

Jeg syns det er litt merkelig at politiet avslutter søket søket så tidlig. Jeg forventet egentlig at de skulle lete litt lengre enn dette. Nå har de ikke avgjort om søket avblåses men om det skulle være slik så blir det tynt.

Annonser


Kommentarer

 1. Duh sier:

  Hva er vitsen med å lete mer? De dro til Grønland, gjorde en feil og druknet i en elv. Trenger man å vite mer enn det? Ting som dette skjer hele tiden, jeg forstår ikke hvorfor det blir så mye oppstyr rundt disse menneskene. De gjorden en feil og betalte prisen.

 2. Hanne sier:

  Duh: Helt uenig! Greit at de gjorde en feil, og ja, sjansen er stor for at de har druknet i elven, men hadde det vært en av mine pårørende hadde jeg gjort akkurat det samme! Du kan aldri være sikker på om en av dem har klart å redde seg opp fra elven. Og for MYE oppstyr? 3 nordmenn er savnet, såklart det blir oppstyr.

 3. Det er et stort område og muligheten for å overleve er der. Det kan være flere der og det kan være at de overlever på mat som fisk eller annet vilt dyr. Jeg ville dratt UTEN tvil

 4. ... sier:

  jeg er helt uenig med deg, duh!
  jeg bor på Vigrestad hjemstedet til to av dem. når jeg sitter her som en pårørende er saken enkel for meg, sefølgelig vil vi finne dem! selv om det verst tenkelige kan bli svaret. dette er en utrolig tung tid, å hele hå er i sårg. Dette er slike ting du hører om på nyhetene men når det faktisk sjer rundt deg med folk du kjenner er det helt forferdelig!Hadde det vært dine venner eller familie ville du ikke hvertfall sluppet å begrave en tom kiste?

 5. … – Jeg kondolerer og håper de 2 andre blir funnet så snart som mulig

 6. Hanne sier:

  Jeg forstår godt at de dro for å lete, hvis det hadde vært min familie og jeg hadde den finansielle muligheten hadde jeg sikkert gjort det samme. MEN, jeg mener at hvis alle gjør det i fremtiden når noen forsvinner, kan det vel bli et problem for de lokale redningsmannskapene. Jeg mener også at kritikken overfor redningsmannskapene på Grønland er ganske urettferdig, hvis man reiser til et fremmed land må man innstille seg på at letemannskaper kanskje ikke har de samme reglene som i Norge.

 7. Johanne sier:

  «Man skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer en selv!» Ville HELT klart gjort det samme! Og gjør ikke alle pårørende det da? Reiser til stedet med det samme det skjer noe? Det hører vi om hele tiden, at pårørende kommer ved ulykker, hva i all verden er forskjellig fra dette?? Man blir jo helt i villrede av å være hjemme, ALLE normale mennesker ville gjort dette om noe skjer med deres barn. Den eneste forskjellen er all motarbeidelsen disse stakkars familiene merkelig nok får på Grønland, har aldri hørt på maken til arroganse og mangel på empati, det må virkelig legge en sten til byrden å oppleve dette i tillegg. Dette var IKKE et risikoområde, det skulle bare mangle at man leter og gjør alt man kan, hva ellers skal man ha redningsmannskap til?? Ingen som utsettes for fare ved å lete, slik som tilfelle ved f.eks. basehopp. Tre unge, flotte menn, helt forferdelig, tankene mine går til familie og venner.

 8. Hanne sier:

  Det er meget trist hva som har skjedd og jeg tror at alle føler med familie og venner til de tre unge men som har vært utsatt for denne ulykken.
  Hva vet vi egentlig om forholdene på Grønland og hvorfor politiet ikke vil inkludere gruppen fra Norge i deres aksjon? Hvis dette ikke er et risikoområde, hvorfor har disse tre unge menn blitt utsatt for en ulykke, siden de visstnok var meget erfarne folk? De var gjester i et annet land, og etter hva jeg leser har vel redningsmannskapene kanskje gjort hva de mener er riktig. Hvis jeg reiser til et annet land, må jeg regne med at de holder seg til sine regler og ikke til de reglene vi har her i Norge, slik er det bare. Nå er 14 andre turister savnet der, har noen tenkt over at et slik lite samfunn kanskje ikke har resusser og rednignsmannskaper til alt dette? Jeg mener vi burde vente og se hva som skjer videre før vi bruker utrykk som arrogans og mangel på empati.

 9. roy slettebø sier:

  me ska få åkkas fålk haim,me ifrå jæren jer alt for onganne åkkas!!!(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.