Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

En episk avslutning

onsdag 11. august , 2010 kl. 10:52 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Her har vi den nye guvernøren! Kanskje til og med en ekte presidentkandidat. Å slutte jobben på denne måten sier jo bare litt om personen. Han er klok og rett frem. Nei, han er nok helt spenna gal spør du meg. Resten av amerikanerne følger pent og pyntelig i gradvis kø bak han.

Nå må han trolig sitte 7 år i kø, selv om han har skaffet seg 100.000 fans på Facebook. Jeg tror ikke den gleden varer i 7 år i buret sammen med gangster-bamser, trolig med en knallhard stå i fengsels dusjen.

Ikke nok med det, men når han kommer ut av fengslet vil han mest sannsynlig få vanskeligheter med å få en ny jobb. Han har sikkert en plan bak alt dette selv, men om det ikke innebærer å vinne i lotto eller noe med flaks i så tror jeg nok han sliter.

Annonser


Kommentarer

 1. Vulpert sier:

  Naa,jaa.
  Hadde jeg hatt raad til det, ville jeg «vridd hodet om» paa mange av mine «klienter», men – skal man overleve, maa man taale en del.
  Han gjorde et godt stunt – tror nok ikke straffen blir allverden – bortsett fra flyselskapets problemer med sklia, det kan koste litt.
  Ny jobb – garantert (om ikke i et flyselskap.

  Naa blir han vel ikke satt inn med de mest hardbarka, saa med litt glide(fly)middel, faar han nok en hyggelig tid i kabinen sin.
  Ha en god sensommer!

 2. samantha sier:

  Jeg ble mest imponert at trass i at han ‘mistet hodet’, så rakk han å få med seg øl på vegen ut!(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.