Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Kommer med ny serie “Worst Case Scenario”

tirsdag 10. august , 2010 kl. 23:38 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Bear Grylls er en gal gal mann som underholder på Discovery Cahnnel. De fleste vet at han jobber i noen av de farligste villmarker i verden og det for å vise deg hvordan du kan overleve om du havner på et vanskelig sted.

Serien er som de fleste vet blitt enormt populær, noe som ikke gir en stopper for den tidligere SAS soldaten. Nå kommer han med en ny serie som kalles Worst Case Scenario. Han har lagt ut bilde av dette på sin blogg hvor han forteller om filming i LA i forbindelse med den nye serien.

I en av episodene viser han teknikker for hvordan du kan overleve jordskjelv og forteller også merkelig nok at Chile opplevde et jordskjelv dagen etter filmingen.

– Merkelig, vi filmet en rekke jordskjelv katastrofe scenarier bare en dag før Chile ble rammet av et jordskjelv.

Han skriver også at han er for tiden spiller inn nye serier fra villmarken. Les mer om dette i bloggen til Bear. Jeg ser frem til de nye episodene og den nye serien.

Annonser


Kommentarer

  1. tore sier:

    Gryllis har jo også fått en god del pepper. Det kom jo fram at han overnattet på hotell når han liksom var ute i villmarken under innspillingen av en serie. Dette gikk ikke helt hjem hos mange.

  2. samantha sier:

    Jeg er ganske sikker på at han har overnattet utendørs opptil flere ganger, tore. Dette tyder jo på intelligens. Hvorfor i all verden ha det ukomfortabelt ute hvis det finnes hotell i nærheten?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.