Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Det er så bra, men hvorfor må det være feil!

tirsdag 10. august , 2010 kl. 23:03 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Da jeg endelig hadde bestemt med for å skaffe meg iPhone 4 kom det bare en haug med feilmeldinger og misfornøyde kunder opp i media. Det er litt typisk, men den siste her var ganske kraftig.

Det at telefonen slår seg av midt i en samtale er ikke så popilært når man skal bruke den i forretningssammenheng, men det tyder på at problemer ligger i  software siden dette kun de med OS4 installert.

Det er uansett en god stund til at jeg orker å kjøpe den, siden at den ikke kommer i normal salg i butikkene på en god stund. Jeg orker ikke å bestille fra nett, og tror heller ikke det tar noen kortere tid enn å sette seg på venteliste i en butikk. Det er kanskje bedre å bare vente 1-2 måneder for å skaffe seg, så håper jeg at oppdateringen av OS4 er kommet for å rette opp en dustefeil de burde har observert.

Annonser


Kommentarer

 1. Meg sier:

  Fordi det er proprietær teknologi som bare virker så lenge du kjøper nye versjoner hos Apple?

  Beklager, men jeg er misfornøyd eier av Macbook Pro, iPhone, iPod og den «supre» versjonen av Airport. Macbook Pro har problemer med varme, blir treig og har dårlig support på Windows. IPhone har dullioner ubrukelige programmer, og kan ikke brukes som en skikkelig mobiltelefon. IPod, vel den ble stjålet, men det er vel ikke Apple sin feil. Airport kræsjer ofte og man må kjøre proprietær programvare for å administrere den. Akkurat nå kommer jeg ikke inn på den fordi programmet påstår den ikke får kontakt, må vel resette den.

  Hva er lærdommen? Ikke kjøp Apple noe mer. Alt mer avansert enn iPod klarer de ikke å levere kvalitet og fleksible produkter, men låser deg inn enda mer enn Microsoft noen gang kunne gjøre (hardware OG software-messig). Kvaliteten er også rimelig rævva.

  Så neste mobiltelefon blir vel noe Android-greier. Men har ikke råd til å kjøpe noe nytt på en stund ;-p

 2. Macentusiast sier:

  Jeg har en mistanke om at den nye funksjonen under OS4, hvor du har alle åpnede programmer i minnet, sinker mobilen kraftig. fordi – brukere ikke lukker programmene med jevne mellomrom.

 3. Faktafaen sier:

  Nei …den restarter seg etter en reboot også så problemet er IKKE at telefonen er fri for minne!

 4. AntiApple sier:

  Kjøp HTC Desire. Kjøpte en iPod en gang og solgte den etter 2 måneder. Etter det kommer jeg aldri til å kjøpe Apple produkt.

 5. Andreas sier:

  Apple prøver seg som det hippe alternativet til windows. I går såg eg ei T-skjorte med bodskapen «I deserve a mac».. rofl! Kunne like godt stått «Hjernevaska sau» på den.. jaja. Microsoft er ikkje stort betre.. Skulle heller ønske at fleire sjekka ut GNU/linux. Dette er det framtid i! Det er og gratis å bruke, endre på, selle, få god support (live og gratis hjelp på irc + forum) Har brukt/jobba med med (eller vorte misbrukt av?) windows i mange år, med dei siste åra har eg knapt rørt ei windowsmaskin utan at eg har fått timeløn for det.
  Linux funkar til alt: Desktopmaskiner, mobilar, nettverkswitchar, routerar, NAS-bokser, TVar, alarmanlegg, og så og seie alt som kan koplast til internet eller har fjernkontroll. Nesten 100 prosent av dei 500 største superdatamaskinene i verda køyrer linux eller liknande operativsystem. Microsoft Wintendo køyrer på kun 1%. Og skal vedde på at dei blir sponsa av MS… Ser ikkje nokon annan grunn til å nokon sløser vekk ei god masksin på winblows eller macOS :D
  Winblows kan anbefalast til dei av dykk som er likar vendor lockins, som ikkje har noko i mot å stadig måtte betale for nye og betre versjonar, dei som likar å defragmentere disken ein gong i veka og, virusscanning, spywarescanning, og likar å få automatisk installerte toolbars, og at du sjølv i tillegg til all denne elendigheita, ikkje ein gong har full kontroll over maskina og kva som skjer på den. Dersom MS vil sende ei indexeringsfil frå harddisken din til seg sjølv i samme slengen som du installerar den nye versjonen av internet explorer, så kan dei gjere det enkelt. Og for å ikkje gløyme ein av favorittane mine: Genuine Advantage. Løøvly. Og reboote tre gongar i døgnet.. Mykje av dette gjeld macOS og. Befri deg frå slaveriet og bruk opa kjeldekode :)(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.