Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Fra bunnlag til topplag

mandag 9. august , 2010 kl. 09:57 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

RBK har allerede ansatt Jan Jönsson på 1 års forhånd, men svensken har ikke akkurat imponert i årets sesong. Stabæk er på nedrykstur og RBK er i motsatt retning av tabellen. De ligger pr i dag på 11. plass, noe som ikke imponerer.

Det er bekrymringsverdi at ledelsen i RBK har tatt beslutningen om å ansette Jönsson som trener så tidlig og at laget han i dag styrer ligger så lavf vil jeg si. Han har sikkert gode kvaliteter, men tror avgjørelsen kommer alt for tidlig spør du meg.

(Foto: RBK – Flickr)

Nils Arne Eggen er trener frem til Jönsson tar over og jeg har en anelse om at fansen vil komme inn i bildet for å få beholdt Eggen. Om han ikke vil tror jeg mange vil være skeptiske til at en bunn-trener tar over et topplag.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.