Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Eminem feat. Rihanna – Love the way you lie

mandag 9. august , 2010 kl. 11:56 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Dette er kanskje en av de viktigste sangene på Eminem’s siste album, selv om det lyder som et tidligere typisk Eminem prosjekt sitter dette en god del bedre enn før. Jeg trodde seriøst han var på vei ned sakte men sikkert før hans release av singel nr 2 fra det siste albumet «Recovery». En tydelig og enkel låt mange kan kjenne seg igjen i, og ikke minst med en meget pen stemme av Rihanna på toppen.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U

Jeg er ingen blodfan av Eminem men må si han har gjort et godt stykke arbeid på sitt siste-album som også inneholder «Not Afraid» som har gått en del på norske radiokanaler. Jeg har ikke hørt hele albumet enda så jeg skal ikke anbefale noe enda, men denne låta er en låt av høy rang.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.