Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Desto større navn de har desto mindre utgifter

mandag 9. august , 2010 kl. 12:49 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Hva skal fotballspillere med så mye penger i lønn? Desto større navn de har desto mindre utgifter har de. De får sponset alt de gjør og kjøper.

Luca Modric kan heller gi litt penger til landet sitt som er i nedgangstider enn å gå å sutre over at beløpet han tjener har lekket ut. Disse spillerne bader i penger og burde ikke ha noen problemer med å gi litt til hjemlandet sitt.

– Kroatia er i nedgangstider, den økonomiske situasjonen er tøff, og jeg liker ikke at mine lønnsopplysninger blir slengt rundt, sier Kroaten som til daglig spiller i Tottenham.

Jeg tror denne kommentaren ikke faller helt i smak hos hans fans i hjemlandet.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.