Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Sjakktrekk av Sir Alex

lørdag 7. august , 2010 kl. 22:42 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Nå er han lånt bort til Blackburn. Jeg tror de fort vil se hvor farlig Diouf er og henter han nok tilbake om kort tid. Hvorfor skal de låne bort en så bra spiller som Diouf? Jeg kjenner han selvfølgelig ikke tvers igjennom, men det er jo klare tegne her på at han er god nok for a-laget til Manchester.

Jeg er tilhenger av hva Hamren gjorde før han dro fra RBK da han brukte unggutter som Henriksen, Sellin og Bakenga. I dag er Henriksen klart det støreste talentet i tippeligaen og jeg er sikker på at han kommer til å bli en international spiller om noen få år.

Om ManU låner han bort fordi de mener han trenger litt kamptrening før han får bryne seg burde de ha satt han på benken noen kamper. Sats mer på unge talent og gi de sjansen før de blir sendt bort til andre klubber. Moralsk støtte på denne måten er den beste treningen man kan få.

Appropo henriksen syns jeg han gjorde en god figur mot Sandefjord i dag. At en 18 åring spiller slike kamper er godt gjort. I følge TV2sporten.no var det storklubber som så Henriksen fra tribunen i dag. Jeg er sikker på at et tilbud er like rundt hjørnet. En så ung spiller med så mye talent er verdt mye.

Annonser


Kommentarer

  1. Erlend sier:

    Hehe, han er ikke god nok for a-laget til Man. Utd. Det er smart av Sir Alex å leie han ut nå. Da vil han få en bedre spiller tilbake når utlånsavtalen går ut.

    • Jeg må si meg uenig. Jeg mener det styrker spilleren å gi han tillit. Det er selvfølgelig greit å leie ut, men tror heller kamptreningen bør holdes i gang med 2. laget og bruke han på benken. Om de har for mange spillere til det bør de trappe ned.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.