Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Ikke en typisk dommerfeil

lørdag 7. august , 2010 kl. 18:37 i Ukategorisert. 3 kommentarer »

Dette er ingen typisk feil på fotballbanen. Det er jo alvorlig å gjøre noe slikt. Jeg forstår ikke hvorfor de skal reagere så hardt på avgjørelsen om at kampen skal spilles på nytt. Alta hadde så godt som seieren i boks og på filmen ser vi jo at 5-6 spillere står på feil side.

Jeg har sett lignende feil som er gjort på fotballbanen uten at de er gjort noe med, så jeg syns det er bra at man setter ned foten og gir litt disiplin til fotballspillere som ikke følger reglene.

Det er klart at man skal spille omkamp i et slikt tilfelle

Annonser


Kommentarer

  1. Klas Hanson sier:

    Må jo si at det ser litt merkelig at avspark tas med 4 motspillere på sin banehalvdel. Men omkamp. Hadde det ikke bare vært å annulert målet, i ettertid?

  2. Norrøna sier:

    At tre eller fire Altaspillere var noen få meter inne på den andre halvdelen når avsparket ble tatt(fra 7 til 2 meter – de var på egen halvdel i løpet av maks 1,5 sek) hadde ingenting å si for målet som kom 14 sekunder senere. Da hadde Alta for øvrig 8 spillere i eller like utenfor egen 16-meter. Doms- og Sanksjonsutvalget har muligens telt riktig, men hva med fotballforståelsen?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.