Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hvorfor blir så mange håndballspillere lesbisk?

lørdag 7. august , 2010 kl. 07:22 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Håndball er en gammel sport i Norge og en sport Norge har vært ledende i lenge. Men en ting jeg stusser litt på når det gjelder denne sporte er at mange blir ofe lesbiske. Jeg vil ikke si at det er noen manndig sport, men den involverer mye knuffing, svette og aggresjon.

Men er dette årsaken til homo-boomen blandt kvinnehåndballen? Ikke at det er noe galt i det, men statistisk sett er jo det litt merkelig og samtidig interessant at dette skjer i disse sportene.

Detsamme skjer ofte i kvinnefotballen. Man kan tydelig se at mange blir veldig manndig og flere har kommet ut av skapet. Er det kanskje all treningen som gir disse kvinnene en litt for macho hverdag?

Annonser


Kommentarer

 1. dan sier:

  sannsynligvis ja. Det blir fort en litt matcho kultur. De er ofte høye jenter, som føler seg litt kvinnelige. Det skjønner jeg, bare å se på bicepsene til hun ene lespa. Tatt over for bikerhorene, dette er tragisk

 2. Først, hvorfor skrive om ting du virkelig ikke har peiling på?

  Leisbisk, homofil eler heterofil er ikke noedu blir, det er noe du er. Eller er det slik at gutter som jobber som friøsorer BLIR homo etterpå? Nei, det er noe de er i utgangspunktet.

  Jeg tror det er rikigt det du sier om at flere flere tør å komme ut av skapet. Men man blir ikke omvendt av en «macho» hverdag. Akkurat som gutter generellt er mere sportsinteresserte enn jenter, har det seg sånn at veldige mange lesibiske jenter interesserer seg for idrett. Derfor er skeive jenter kanskje mere synlig her enn på i andre arenaer. Det samme som at homofile gutter er synlige i mote-idustrier…
  Så må du huske på at 20% av befolkningen er homofile på ett eller annet vis.

  Til slutt, hva vil du betegne som mandig sport? Fotball, haha.. Håndball er en kontaktindrett, den nest tøffeste populære idretten i Norge(med mest skader osv), etter ishockey. Så vet du det ;) (og jeg skjønner forresten heller ikke hvor du har det fra at det er mye aggresjon i håndball?)

 3. dan sier:

  20% prosent av belfolkninga er ikke homofile, det nekter jeg å tro. Hvilker kilder bruker du? Jeg tror faktisk en fyr som går inn i frisøryrket hvis slite litt som hetrofil. Jeg faktisk hatt lyst til å bli frisør, men jeg orker ikke snakket. Jeg elsker jenter og ser omvendt på det, der jobber de hotte chicks. Tradisjonelt sett var det flere menn i det yrket. Jeg kjente en fyr som hele barndommen ble littm mobba, han var hvert fall forstyrret på noen tidspunkt var han helt klart hetro, men etter han begynte i en miljø hvor de nesten forguder deg om du bli en homofil, da «ble» han en. Vell du vil si han alltid har vært, jeg sier han ble skapt slik av alle andres forventninger. Kjenner en som hadde problemer og fikk noen timer hos .ei. pyskolog, hun var fort ute med å spørre om han kanskje var homofil. Fyren var nedbrutt, på det tidspunktet er det å fucke rundt med sånne løgner farlig, vel han var tydelig på han hvert fall ikke var det. Dagens samfunn er mer og mer bidragsytere til et homofilt samfunn. Djevelskap hele greia.

  • Man blir påvirket av det rundt deg, det blir man uansett. Men jeg tror at han da var bifil i utgangspunktet, og bare fant det ut nå han kom inn i et homofilt miljø. Jeg likte bare gutter i flere år jeg og, før jeg plutselig forelsket meg i ei jente. Jeg mener, vil du bli frisør, så bli det. Jeg er enig i at i dag er frisøryrke stemplet som et homo-yrke om du et mann. Og jeg vet at det var et mannsdominert yrke før. Man må følge drømmene sine, være mann nok til å bevise at ingen trenger å dømme deg.

   Ingen vil leve i et fohold man ikke er lykkelige i. Er man ikke homo i utgangsounktet vil man ikke holde lenge ut. Selv om det er blitt mote å spesiellt være bifil. Jeg har hørt en teori der noen tror at alle mennesker er bifile innerst inne, de bare heller mer mot den ene retningen. og det er faktisk en interesant teori!

   Men homnofobe og redde gutter som deg vil antagelig ikke være åpne nok til å se at homofili er like naturlig som heterofili. Når fant du ut at du er hetero forresten?

 4. dan sier:

  Man finner ikke ut at man er hetro. Det vet man. Si at man er litt uheldig med utseende. En har kanskje en litt lysere stemme, pinglete kropp, spesiell gange, mindre maskuline trekk med andre ord. Da er det lett å tenke at han kanskje er homofil, selv om en ikke har noe bevis på det. En forhåndsdømmer, hva om alle i en flokk gjorde det? Gutten ville sannsynligvis blitt lei av å forsvare seg selv, hei du vet du hva; jeg er faktisk ikke homo. Kanskje hadde han følt seg utilpass rundt dem som evt. slang med leppa og kalte han ting, som igjen resulterte i at han ikke ville holde på med slik matcho interesser. Resultat han ble mer og mer isolert. Isolasjon og ensomhet ifølge psykiatrien fører til mange vrangforestillinger. Han begynner å tenke på ting og tang. Ja kanskje han til og med begynner å eksperimentere med det motsatte kjønn. Tja det var ikke så bra som hadde tenkt. Men gjør jeg det lenge nok … Da vil han etter hvert bli så lurt av sin egen løgn, at han blir i det. I dette tilfelle er denne løgnen skapt av andres forventninger. Så i så måte er dette et av de verste skjellsordene. Jeg tror på mer mellom himmel og jord. Det er kort sagt en synd som har blitt voksen og lever sitt eget liv. Aller faller i synd, men ingen skal leve i den. Det blir hjerte forherdet.
  Undertegnede har maskuline trekk og aldri blitt tildelt kommentarer av dette slaget.

 5. Man bestemmer heller ikke om man er homo, på lik linje med hetero, det er en begge legninger på samme linje. Ok, så du mener at man bestemmer seg for å bli homo/ lesbisk fordi man føler seg annerledes? Jeg tror ikke du hadde gjettet at jeg var sammen med ei jente om du så et bilde av meg, jeg interesserer meg for sminke og klær, bruker kjole som alle heterofile jenter. Jeg tror heller det er omvendt enn hva du sier. En gutt finner ut at han er homo og velger derfor å kle seg mere feminint, fordi dette kommer mere naturlig. Kanskje begynner han å jobbe i en frisørsalong fordi han vet at der er det mere godkjent (og han vil møte flere likesinnede), enn om han f.eks skulle begynne som snekker.
  Jeg vet at folk blir hjernevasket angående alt mulig om dagen, ike noe å si på det. Men når det kommer til legning tror jeg de fleste på sikt vil være ærlige mot seg selv, elllers vil de ikke få et godt liv. Selv om i tenåringtiden er mange veldig usikkerer på hva de er, og liker å eksperimenter.

 6. Aepb Epglt sier:

  Du har misforstått et par ting. Lesbiske damer begynner med håndball fordi da kan de se på og beføle andre damer i garderoben. De blir ikke lesbiske av håndballen, lesber søker seg til håndball. På samme måte som homser søker seg til fotball.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.