Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hva ville du ha blitt verdensmester i?

lørdag 7. august , 2010 kl. 22:56 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Jeg satt å tenkte litt en dag hva jeg skulle blitt verdensmester i om jeg skulle ha satset på noe fra i dag. Med tanke på formen og helsetilstanden jeg er i er det ikke akkurat fotball som faller inn i hodet ved første tanke-kast. Jeg tenker, en litt enkel konkurranse med få motstandere. Det er i dag veldig mange verdensmestere der ute og jeg er ikke i tvil om at mange har tatt en enkel seier på grunna av lite motstand.

(Innlegget fortsetter under bildet)

Et eksempel er f.eks. det VG skriver om i dag. En russer døde etter å ha vært med i sauna-VM. En merkelig og risikofylt sport spør du meg, men det å sitte i en sauna er jo en sofa-sport. Det krever sikkert mye trening, men det kunne ha vært noe, men ettersom at dette nå tydeligvis er farlig er det utelukket.

En annen mulighet er jo å starte en ny sport og bli verdensmester i, men det blir alt for kjedelig. Jeg sår fortsatt uten ide på dette, men tanken her er at alle kan vi en verdensmester om man bare finner en sport man kan trene seg god i på kort tid. Kanskje så satser jeg om jeg finner en god sport.

Annonser


Kommentarer

  1. Tobias sier:

    Jag minns att det, i mina gamla Guinness rekordböcker, står om diverse kast av olika ting. Bland annat finns det världsrekord i att kasta stövel, kasta piano, kasta spelkort osv, så långt som möjligt. Har du prövat att kasta ett piano? Jag slår vad om att konkurrensen inte är så stor!

  2. Dustefjerten sier:

    Fjerting. Skal tro om det arrangeres VM i flatulens?

  3. skaftetryne sier:

    Går for verdensmster i velfylt bankkonto.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.