Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Parkeringsvakter kan være merkelige!

fredag 6. august , 2010 kl. 11:11 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg var selv utsatt for merkelige vakter da jeg ankom bilen min etter å ha vært inne på et kjøpesenter. Det er gratis parkering, men bilen min sto parkert på stripen til en handikap parkering. Saken min var at stripen var totalt forsvunnet fra bakken og skiltet var plassert slik at man ikke kunne forstå helt hvor man skulle parkere, men likevel mente parkeringsvakten at jeg fortjente en bot på 500 kroner.

Det som var litt frekt var at han ikke hadde skrevet noen bot da jeg ankom bilen og jeg fortalte han at dette var en misforståelse. Da jeg spurte om han forsto så han på meg samtidig som han trykket på printknappen på maskina si. Frekt spør du meg!. Jeg klagde senere, men fikk ingen penger tilbake da de mente jeg burde forstått plasseringen av skiltet. Skiltet var plassert rett til venstre for min bil. Jeg forstår ikke helt hvordan jeg skal se linjene på bakken, og ikke minst hvordan parkeringsvakten så linjene.

Et annet tilfelle jeg hadde var når jeg fik bot for å stå plassert uten for en bygning, men det sto ingen skilt om forbudt parkering. Den klagde jeg faktisk på og fikk igjen pengene.

Jeg fikk også nettopp høre om noen som hadde fått tildelt en bok for en parkering på sin egen eiendom i et boligområde. Den ble selvfølgelig refundert hurtig etter klage.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.