Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Håper på skandinavisk duell med borte først

fredag 6. august , 2010 kl. 10:49 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Jeg tror RBK kommer seg videre etter hva de har vist. Jeg syns også at motstanden i de 5 lagene som står som mulig motstander tillater dette. Trekningen er om 13 minutter.

Her er de lagene RBK kan møte:

Basel (Sveits)
Anderlecht (Belgia)
Sparta Praha (Tsjekkia)
FC København (Danmark)
Hapoel Tel Aviv (Israel)

Håper på København med bortekamp først.

Om du går inn på UEFA sin hjemmeside kan du faktisk se trekningen live på film og animasjon.

Oppdatering: Da ble det FC København vs Rosenborg. Det ble hjemme først, men vi burde jo ta de uansett.

Annonser


Kommentarer

 1. Henrik sier:

  Hej til Norge.
  Jeg tror ikke Rosenborg klarer dette.
  FCK spiller godt i år og virker skarpere. Den ny midtbane fungerer godt.
  Jeg synes også at danske hold er ved at få taget på de norske…

  Min vurdering 60-40 til FCK

 2. Ferenc Puskás sier:

  Ståle Solbakken sier han er fornøyd med at trekningen sikrer i allefall ett skandinavisk lag videre i CL. Selv synes jeg det hadde vært bedre om trekningen hadde gitt BÅDE RBK og FCK mulighet for CL-spill! Slik det nå er, er en garantert at ett av lagene ikke kvaler inn for turneringen. Uansett: Med Eggen til rors på RBK-skuta, kan dette gå veien det! Men å hevde at årets RBK er av samme kaliber som årgangene på midt/sent nittitall, er å ´ta i´ vel mye. Det har Tippelaga-REULTATENE (ikke tabellplasseringen) vist!

  • hevder ikke at de er av 90-tallets kaliber, selv om strand -supermann er med.. Er enig ii at det hadde vært morsomt med 2 skandinaviske lag, men vil si at RKB har vist god styrke i år. Selv om det kun er TL-kamper er det klart at de ligger langt høyere i år enn på flere år. Dette gir litt ekstra spenning syns jeg(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.