Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Litt på kanten

torsdag 5. august , 2010 kl. 11:04 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Jeg syns det er litt på kanten at en nettoperatør som Altibox leverer ut personlig informasjon som dette. Det er høyesterett som har bestemt at det er greit men hvordan i alle dager kan man frigi slik informasjonen til et filmselskap når det er personlig? Jeg syns de burde ha løst dette på en annen møte enn dette!

Annonser


Kommentarer

 1. Erik sier:

  Altibox nektet jo å gi ut denne informasjonen!! Når man er pålagt av høyesterett så er det ikke akkuratt som man har noe valg!

  • Alt om ingenting sier:

   ja, jeg bomma litt der. Mente selvfølgelig å rette dette mot retten som ga tillatelse til dette.

 2. I tillegg var det jo navnet til en uskyldig som ble utlevert…

 3. Dingdong sier:

  Er det fremdeles trygt å laste ned? Kun å laste opp det blir søksmål over? Det er ingen som kommer etter lille meg vel, om jeg skulle ha lastet ned noe fra tpb en gang eller tre? :D

 4. kill4you sier:

  Det som Altibox KUNNE gjort var å SLETTE LOGGENE. Jeg minner om at Datalagringsdirektivet fremdeles IKKE er innført i Norge, så ingen norske internett leverandører er faktisk ikke pålagt på ha noen logger som helst…

  Jeg logger ALT (uoffisielt) og INGENTING (offisielt). :) :)

 5. Fred sier:

  Er du litt ekkel, bruker du noen andres nettverk (lett å hacke..) ellers betaler du litt for en proxy i ett annet land. Da kan de ihvertfall ikke ta deg! :p(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.