Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Håpløst å ansette 2 år før tiden

torsdag 5. august , 2010 kl. 14:51 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Norsk fotball har et godt gjennomtrekk av trenere i klubbene. En dag trener en mann en klubb og noen måender etter er han trener i tidligere motstander. Det er merkelig hvor lite norske klubber tåler, men det som nylig  er dukket opp er ansettelse på lang sikt.

(Mer tekst og kommentarer fortsetter under bildet)

Det er jo utrolig å ansette er person 2 år før han skal tiltre stillingen. RBK har også gjort dette, men dog ikke i noen ekstrem lang tid. Jeg forstår at det ikke er mulig å kaste folk inn i en jobb, men det er jo helt håpløst å ansette på så lang sikt.

Jeg tviler ikke på at ståle solbakken er en god trener, men mye kan skje iløpet av 2 år. Jeg tror de ansvarlige her gjør store feil ved å løse dette slik.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.