Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

En etterlengtet bekreftelse

torsdag 5. august , 2010 kl. 13:11 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

3-0 er et godt resultat, selv om AIK er litt skadeskutt med tanke på årets prestasjon. RBK kommer til å være sterke i årets CL, og da skriver jeg dette fordi at jeg er 101% sikker på at de kommer seg videre fra neste ledd.

De lagene det nå står i mellom er:

Anderlecht (Belgia)
Basel (Sveits)
Hapoel Tel-Aviv (Israel)
FC København (Danmark)
Sparta Praha (Tsjekkia)

Uten at jeg skal virke for eplekjekk nå så skal jeg tørre å si at RBK har gode muligheter med tanke på kvalitetene til de i fht disse lagene. Onsdagskveldene en god stund frem i tid er reddet.

(Skriv kommentar under bildet)

Annonser


Kommentarer

 1. tommy sier:

  Hadde Rosenborg fremdeles hatt svensken som trener, tror jeg nok jeg ville vært enig. Men dessverre, han er forsvunnet. Og med Eggen ved roret er jeg ikke fullt så sikker på CL-spill.

  • Alt om ingenting sier:

   Eggen er jo det som nå styrker laget. De vinner med 3-0 over sveriges topplag og enda skal han ha seg ny spiss. Jeg tror taktikken og tankegangen til Eggen er avgjørende internasjonalt for RBK.

   Når han ledet laget tidligere var det også mye mer eksport av spillere fra RBK. Mye av det tørr jeg si var pga Eggen

 2. rbk sier:

  Det blir litt feil å kalle AIK «sveriges topplag» når de ligger på nest siste plass i serien. De ligger faktisk i samme posisjon som Kongsvinger i Norge.

  • Alt om ingenting sier:

   Du har helt rett, men jeg syns ikke prestasjonen til svenskene var alt for dårlig i går. De hadde tendenser til høyere tempo, men virket litt moralsk svekket. Det er vel noe bråk i klubben for tiden eller hva?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.