Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Ødelegger gullfjorden vår!

torsdag 5. august , 2010 kl. 21:42 i Ukategorisert. 8 kommentarer »

Jeg syns absolutt ikke noe om at de skal stikke en kraftkabel tvers over en av norges mest besøkte og desidert fineste fjord. Om dette er demokrati nekter jeg å tro at folk har stemt for dette. Å ødelegge så fin natur er helt håpløst.

Jeg er ingen helt på Facebook, men kan ikke noen starte en side mot dette for å vise litt demokrati. Litt synd å si det, men Facebook er en mulig underskrifskampanje på at dette er helt på jordet.

Set deg godt til rette i stolen din og se på filmen nedenfor. Her kan du få en kjapp titt på hvorfor dette kanskje er Norges vakreste sted. Et sted som burde bevares med nebb og klør. Det kiler faktisk litt når jeg ser denne filmen og jeg får lyst til å legge med ned på en av disse engene og se rett opp i sola. Nei, når blir det for sentimeltalt hehe.

Si gjerne din mening i kommentarfeltet nedenfor filmen.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=p_gcr-TMK3E

Annonser


Kommentarer

 1. Hva står det i overskriften på vg nå, «valgforker»
  Kan de prøve å få inn en i vg som har gått ett norskkursssss

 2. lise hansen sier:

  selvsagt kan det legges kabler her som andre steder i landet Hvorfor skal dette stedet spares

  • Alt om ingenting sier:

   Du må da se at dette er urørt natur som burde bevares. Det er noen steder som er så rik av god natur at man må tenke seg godt om før man ødelegger. Dette er kanskje det mest besøkte stedet i Norge av turister. Det har en stor verdi for turismen i norge. Sel vom man ikke ødelegger fjorden er det som en kraftig ripe i lakken på en splitter ny Ferrari.

   Jeg syns de burde klekke ut en bedre plan her.

   • Geir sier:

    De har klekket ut en bedre plan: Å la ledningene krysse Osafjorden og Granvinsfjorden, IKKE Hardangerfjorden. Det er ingen turistbåter som kommer inn i disse fjordene, det er bare den ene krysningen som såvidt vil være synlig fra Hardangerfjorden om man vet hvor man skal se, og det er heller ingen turisme i landområdene hvor mastene blir plassert på land. Denne saken er så til de grader blåst ut av alle proporsjoner, disse mastene utgjør INGEN skade på Hardangerfjorden.

    • Alt om ingenting sier:

     så , er det den fjorden som er avbildet på VG? eller er det tatt ut ifra en gammel skisse? Den krysser jo fjorden ganske synlig vil jeg si ifølge det media mener. Hvorfor er det ingen politikere som er klare på dette i media? som stiller seg opp og forteller mer tydelig hva planene er? Noen burde få klarhet i det

 3. JILL WHITE FANEBUST sier:

  Koster ikke regjeringen og rasere naturen så lenge det ikke er
  i sitt eget fylke.Står fram som ett miljøregjering.Det er på
  papirene.SV og SP som var motstandere og ville kjempe i mot
  til siste dag skulle trukket seg fra regjeringen.Svelger kameler
  vær uke .Partiene er for maktsyke til det.

  JILL

 4. petter sier:

  Pek på 1 land hvor sosialismen har funket. Hadde en stund tro på Cuba, men også der er trenden nå kapitalistisk…

  Tror ikke folk er ved sine fulle fem når de går til valglokalene. Å stemme sosialistisk er som å stemme imot seg selv. Den sosialistiske grunntanken er skrudd sammen slik at den er lett å selge til massene, målet til sosialistene har historisk sett ALLTID vært å sentralisere makt og innflytelse til de utvalgte få.

  Massene kan like gjerne sulte ihjel og dø, sålenge parti-kameratene kan fråtse i goder. Hmm, våre norske politikere har da vel ikke goder og fordeler vi arbeidere ikke har – har de vel? De skatter vel på samme måte og arbeider like lenge for å opptjene til en levelig pensjon som oss, ikke?

  Mindre skatt, gratis bolig, fri offentlig transport og full pensjon etter bare 12 år, sier du? For ikke å snakke om politikerene som går over i lederstillinger i statlige bedrifter (de fleste havner tross alt der). Der er snitt-pensjonen på 1-2 mill i året, noe som er helt umulig for en arbeider – selv om han jobbet og genererte 1 milliard i skatter og avgifter. Reglene er bare slik at du får maks. 230.000 i pensjon FØR SKATT! Og har du vært flink og betalt ned din egen bolig blir du trukket omtrent 50% i skatt

  Og ja, du må ha jobbet i 40 år for å oppnå full pensjon. For en politiker holder det med 12 år…

  Er systemet skrudd sammen for deg og meg – eller for de sosialistiske partipampene?

  Politikerene betaler lite skatt, så og si ingen avgifter – de bidrar altså aller minst til felleskassen – men forsyner seg aller mest av den når de er ute av politikken.

  Sosialismen i et nøtteskall…

 5. Arne sier:

  Er det Odda, Tyssedal og Ålvik som er uberørt natur som vil bli øydelagt? Kanskje ligg ikkje desse fantastiske industristadane i «Hardanger»?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.