Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

En kjent form for psykisk sykdom

mandag 2. august , 2010 kl. 09:20 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Jeg sitter og tenker litt på disse folka i Tønsberg og syns dette er oppsiktsvekkende. Jeg føler med de. Å dø i brann er noe av det jeg frykter mest av alt og forstår godt at folk flykter langt når dette skjer. Pyromani er en kjent psykisk sykdom og det er mye som tyder på at det er noe pyromani i bildet i sakene i Tønsberg.

Annonser


Kommentarer

 1. Kari. sier:

  Det kan også være sinte muslimer som tar hevn pga norsk ytringsfrihet om islam. Altså en terrorhandling.

 2. Duh sier:

  Jeg vet ikke hva disse folkene tenker. Problem: Noen setter fyr på bygningen på eiendomen deres. Løsning: Pakk tannbørsten og dra vekk slik at alt står tomt slik at den som setter fyr på det får jobbe i fred..? Idioter. Jeg hadde holdt meg hjemme og holdt et ekstra godt øye med alt, hvis noen angriper min eiendom så reiser jeg da ikke bort? Hvor er logikken i det?

 3. altomingenting sier:

  Kari: Jeg tror de ville gjort sin sak tydeligere om det var en slikt tema eller hva? Om ikke så får de ikke frem budskapet sitt.

  Duh: hva med når du ligger å sover? Du kanke sitte opp med fyrstikkøyner hele natta hahaha

 4. samantha sier:

  Personlig tror jeg at jeg ville blitt hjemme, og eventuelt mobilisert et par kamerater, sånn i tilfelle.
  Eksperter sier jo at pyromaner føler seksuell opphisselse når de titter på en brann. Når sex-lysten får overtaket, gjør mange uforståelige ting. Husker jeg leste om en lærer som tok seg en rask en i skolegården før barnetoget for et par år siden.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.