Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

USA’s kongefamilie

søndag 1. august , 2010 kl. 08:18 i Ukategorisert. 5 kommentarer »

Clinton-familien har etter presidentperioden til Bill blitt en ganske kjent og stor familie. Jeg selv er fan av de og syns han gjorde en god jobb under sin periode. Det ser også ut som at store deler av USA er forøyd med politikerfamilien når man ser på interessen. Det er som om de er kongefamilien. Litt morsomt egentlig men fult fortjent.

Jeg ville stemt Bill Clinton inn i det hvite hus igjen om han stilte opp for valg

Annonser


Kommentarer

 1. Per Hanssen sier:

  Adels familier regjerer hele verden.. Ikke for lenge, inntil resten av verden våkner opp ovenfor HVORDAN de har «vunnet» makten.

  Ellers synes jeg det er rart en nordmann blogger om hvor bra tidligere presidenter har vært og er, bla blah.. Bor du i Norge eller i USA? Med tanke på stemming og valg som du nevner..
  Når aviser skriver om slike saker så nedverdiger avisen seg selv til en status som sladder-blad. Dette virker som bloggen din; «Alt om ingenting»
  Clinton er innblandet i mange kontroversielle saker som CIA og narkotika, en korrupt familie – Som tjener den kongelige familien i England.

  Men sant, WHO CARES? Vi får hva vi fortjener. Noen må jo passe på dere sauer også, tydeligvis, bare så synd de fleste lar dere manipulere så utrolig lett av herskeren deres.

  Den dagen militær maskinen USA er ferdig blir det også det nærmeste vi kan komme fred i denne verden. Finnes det ett land som har drept mer enn USA i vår tid? Bush og Obama er av samme «familie» – Våkn opp.

  Ha en fin dag i idoliseringen din, håper du en dag ser hvilken syntetisk verden du lever i. Du er og blir STYRT av mektige konge familier – Vær heller din egen konge, vi er VI-Kinger

  • altomingenting sier:

   hei per. jeg bor i norge og mener ut ifra min oppfatning av det jeg har sett og hørt. nei, jeg er ingen journalist men en blogger som ytrer min mening om en politisk person jeg mener har gjort en god jobb. jeg kan klart ikke følge med på alt en person har gjort og danner et inntrykk ut ifra deg jeg vet. det samme gjør jo også du i din kommentar og slik forblir det. kan vel kort kalles ord mot ord, om du ikke sitter ved hans høyre hånd i usa.. regner med du også er en norsk fjott som ikke vet alt om ingenting.

 2. Per Hanssen sier:

  Norsk fjott er jeg nok, men det er nok ikke mer enn DIN beskrivelse .Heller en fjott enn sau. Du er vel også en av dem som mener vi MÅ bruke vold mot vold for å oppnå noe i nærheten av fred? Eller for å stanse narkotika bruk så må alle passes på, helst med overvåking…? Clinton er og forblir en korrupt mann, slik som resten av dem som blir fremmet av mainstream media – Kjøpt og betalt for av storindustrien til å hjernevaske slike som deg – God jobb har dem nå gjort, se bare på dine egne så kalte «meninger» ;)
  Sjekk heller opp denne så kalte kongen du liker så godt, har han faktisk rent mel i posen eller kanskje det ligger noe i mafia virksomheten deres, de er blitt fersket flere ganger. Anbefaler deg å lese litt bøker, noe annet enn aviser skrevet av betalende journalister til storindustrien. Ikek ta hva jeg sier for god fisk, les litt selv som sagt. :)

 3. Roger sier:

  The Clinton`s er å regne for «USA` Kongefamilie» etter at Kennedy-ærean nå er over med bortgangen av Ted Kennedy som sistemann i den opprinnelige familien som startet Kennedy-æraen. Det er sant at Ex-President Bill Clinton gjorde det svært bra som USA` 42de President. Han gjorde USA`s underskudd til overskudd & da han overlot roret til sin etterfølger President George W.Bush var det store summer på bok, men nå etter 8 år med Bush så er overskuddet omgjort til det absolutt største underskudd i hele USA`historie. Hans kone Hillery Rodham Clinton er nå utenriksminister etter 2 perioder som senator for New York.Hun er jo enormt populær & at det ikke har vært noen skandale med deres datter bidrar også til denne nye statusen som «USA` Kongefamilie». De er blitt sammenlignet opp imot George W.Bush sin presidentgjerning & da er det meget meget godt forståelig at etter han som regnes som den værste presidenten i USA`historie blir med i regnestykket over de beste opp imot de værste & The Clinton`s kommer ut på toppen & det er en royal status i seg selv men familiens ærea er langt ifra over i det offentlige lys. Jeg tror Hillery kommer til å stille som presidentkandidat etter at Barack Obama har sittet i 2 perioder. Jeg håper som alle andre som er ved sine fulle fem at Sarah Palin stiller mot President Barack Obama ved neste valg. Det eller etter at han har sittet i 2 perioder så vil vi da få 2 kvinnelige kandidater opp imot hverandre & med «Den Kongelige» statusen kommer Hillary Rodham Clinton til å bli USA`45 President. Alt dette ligger i kortene for USA`framtid & er enda ett bidrag til statusen som «USA`Kongefamilie». Dette er en familie som «aldri» gir opp. Det er de kjent for. Kanskje kommer vi til å se The Clintons datter i politikken også om noen år? Hvem vet. Da kan jeg love dere at hun vil vinne de valg hun stiller til som medlem av «USA` Kongefamilie». Men nå er det bryllup & måtte deres ekteskap være meget fruktbart. Det kommer til å føre The Clintons populære status opp igjennom taket. Jeg ser en meget lys framtid for hele familien Clinton. Den æraen er langt ifra over. Det er ett løfte. Hilsen Roger

 4. altomingenting sier:

  Per: Jeg forstår. Jeg er ikke av lesertypen og ihvertfall ikke så interessert i Bill Clinton som kanskje det ser ut til i min siste kommentar hehe. Så lar den ballen ligge enn så lenge, men det er helt klart at det sikkert er ting her og der man enkelt kan isforstå eller overse.

  Roger: Jeg er enig. Det er litt slik. Sønn av proff fotballspiller blir typist også proff fotballspiller, for å gi en lett forklaring. Er man i riktig hender får man også riktig og kjapp kompetanse rettet direkte mot det man ønsker å bli.

  Skal ikke si at de ikke jobber ræva av seg for å bli noe stort, men de har marginer på sin side før de selv vet det(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.