Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hva skal vi gjøre når iskremen er borte?

onsdag 21. juli , 2010 kl. 13:05 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Ja, vi kan dette med å ødelegge alt rundt oss. Nå er det biene som faller stort og smått. Slik filmen hos VG sier spekuleres det i at mobilstråling er årsaken til dette, men det kan jo for all del være andre ting. Jeg tror ikke det er kjangs til å gjøre noe med dette uansett.

Jeg må si at jeg ble litt imponert over at biene ikke stikker hjem om de er syke. Det at de drar andre steder for å dø pga at de er syke er jo meget imponerende. De gjør dette for å ikke smitte resten av folkene i samme bikube.

Annonser


Kommentarer

 1. samantha sier:

  I går skrev VG om asiatiske ‘mordermarihøner’ som ikke bare ville utrydde norske marihøner, men også fråtse vilt i norsk frukt og bær. Noen få var visst blitt observert. I dag er det biedøden, som vil ta knekken på tredjedelen av matproduksjonen, enda fenomenet ikke registrert i Norge. Hva slags snikende katastrofe kommer i morgen? Jeg tipper landet vil bli oversvømt av svensk maur, som misunner oss oljen!

 2. Riksen sier:

  Mulig det bare er en stor overskrift.. Dere husker vell hvor mye Svineinfluensaen ble oppskakket…. forbanna aviser og politikere som alltid prøver å skremme folket, samme taktikk som Stalin brukte mot sitt folk… frykt.

 3. Tore Jardar sier:

  Dette er faktisk kanskje et av verdens største reelle problem. Større en ulv, mordersneiler, marihøner, krekar og osama bin laden og klimaskifte. Hvis denne utviklinger forstetter har vi om fem år nærmest kollaps i matvareproduksjonen. Og da hjelper det ikkke å importere fra fattige land eller EU. Norge importerer 50% av all mat vi spiser…

  • altomingenting sier:

   ja, det er jo en stor nyhet og en stor greie.. men spørmålet er jo hva vi kan gjøre mot dette? Det å overtale milliarder av mennesker i verden er jo håpløst da ingen her i verden vil bli enige.

   Dette er jo dømt til å gå bare en vei. Verdens befolkning er dessverre alt for pengegrisk til å gjøre noe med dette i det hele tatt. Om man tvinger mobilvirksomheten ned pga dette vil folk gjøre opprør. Om 50 land skal samarbeide om en forbedring på dette i samfunnet vil et eller flere av disse landene tape på situasjonen og dermed trekke seg fra enigheten.

   Det er ikke så mye mer å gjøre enn å tro at dette er en naturlig rekasjon som skjer hvert 1000 år :) og at den forbedrer seg litt for litt etter hvert(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.