Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Og hvor mange dager er han på sjøen?

lørdag 17. juli , 2010 kl. 12:34 i Ukategorisert. 3 kommentarer »

«Har du lyst har do lov». Dette er en guttedrøm vil jeg tro og Røkke viser at han ikke tenker alt for mye på penger når han kjøper denne båten. Jeg syns det er bra at han lever livet når han har jobbet for det.

En pen bår, men jeg syns ikke den ligner så mye på et jagerfly, slik VG skriver. Hvor får de det fra?

Annonser


Kommentarer

 1. dritstyggbåt sier:

  Haha for en idiot som kaster bort 14mill på en slik båt..For 14 MILLIONER får du båter som er 1000ganger bedre enn den dritbåten der!! Bortkastede kroner

 2. Shell sier:

  Puh, styggeste jeg har sett. Uff av meg, ser ut som en Cocaine smuggler from Columbia!

  • altomingenting sier:

   hahaha, helt enig. Ligner litt på den båten Hulk Hogan hadde i serien sin. Thunder etter eller annet(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.