Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hvem vinner VM?

fredag 25. juni , 2010 kl. 20:26 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Så, hvem tror jeg ivnner VM? Vanskelig å si og egentlig litt kjedelig syns jeg. Det morsomme er at det er mange store lag som har røket allerede.

Håpet er at noen litt «ukjente» innenfor VM skal ta seieren. Paraguay eller Sveits kanskje. Litt usansynlig, men morsomt å håpe. Jeg tror jeg setter en lapp på Paraguay bare for å håpe de kan komme med noe sterkt.

Litt kjedelig at Danmark røyk, selv om det er ventet. Jeg hadde håpetlitt skandinavisk stemning da resten av skandinavia har sviktet til gangs.

Annonser


Kommentarer

  1. 2pac sier:

    jeg tror nederland helt klart ligger best an ifht spillerstall og hittil prestasjoner(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.