Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Jimmy Jump gjør garantert business utav stuntene

søndag 30. mai , 2010 kl. 20:41 i Ukategorisert. 1 kommentar »

VG skriver i dag om at Jimmy Jump, som i går hoppet uanmeldt opp på scenen under deg Spanske bidraget i Melodi Grand Prix, skal gjøre et nytt stunt i Oslo. Stuntet skal ikke være hva som helst eller hvor som helst, men han skal være naken i selve Frogneparken sammen med de nakne statuene. Dette var noe han lovte seg selv om venner om han klarte å gjennomføre stuntet han gjorde i MGP.

Jeg syns det er bra at han gjør det for de små minutter frihet han får, men tror ikke noe på at ikke gjør dette for penger, da VG litt lengre ned i artikkelen sier han har en egen manager.

Er dette den nye «sporten»? Ville du gjort noe sånt?

Annonser


Kommentarer

  1. Thomas sier:

    Du tar feil – slikt har han gjort i alle år uten økonomiske motiver. Han er verdenskjent og liver opp arrangementene med sine opptredener. Jimmy Jump er en herlig fyr:-)(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.