Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

SPANSKE Jimmy Jump sørget for en ekstra opptreden for Spania

lørdag 29. mai , 2010 kl. 20:55 i Ukategorisert. 3 kommentarer »

(Kommenter nederst i innlegget – Er du for eller imot overraskende underholdning som dette?)

Den spanske «streakeren» Jimmy Jump er kjent for sine sprø innhopp under store arrangement. For det meste innen fotball, men ble trolig europakjent i kveld etter et innhopp under Spanias bidrag i Eurovision song contest.

Spania får nå en ny sjanse, noe som vil si at de får synge sin sang 2 ganger i løpet av sendingen. Dette virker litt spesielt syns jeg da Jimmy Jump er spansk og det er klart en avtale i hånden her. Jeg tror Spania sanker flere stemmer på grunn av dette og kanskje vinner de på grunn av dette stuntet.

Hvor er sikkerheten Norge????

Dette kunne like godt ha vært en brutal kriminell kar som hadde hoppet opp på scenen. Dette er noe som kommer til å diskuteres etter sendingen, helt klart!

Om du vil lese mer om Jimmy Jump kan du gå inn på hans hjemmeside www.jimmyjump.com (som forøvrig er nede for øyeblikket, trolig på grunn av for mye besøk på siden etter stuntet.)

httpvh://www.youtube.com/watch?v=DQTBZz40mg0

Han er kanskje best kjent for stuntet under finalen i EM i fotball 2004 mellom Portugal og Hellas, da han løp inn på banen og kastet et Barcelona-flagg i ansiktet på Real Madrid-spillerenLuis Figo før han slengte seg inn i Hellas’ mål og deretter ble bortført av vaktene.

Jimmy jump er fra den Katalanske delen av Spania og heter Jaume Marquet


Kommentarer

  1. Liam sier:

    Så lenge det ikke er noe farlig med det og at det ikke skjer for ofte er det jo bare morsomt :)

  2. Nikolai sier:

    Dette har blitt en arrangørskandale! Elendig sikkerhet. Kunne likesågodt ha vært en gærning med våpen. Synd at det måtte bli Norge som dummet seg ut.

  3. jalaffa sier:

    Jeg tipper at Spania vinner. Låten var ikke så verst i utgangspunktet, men denne hendelsen vil slå positivt ut for dem så klart.



(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.