Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Godt å se Eggen tilbake i Adidas-uniformen

onsdag 26. mai , 2010 kl. 09:52 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Du kan se det lyser ut av øynene på Orkanger-trøffelen som i dag tok over et Eggen-klart RBK. Hamren tok med seg sine sigarer over til det Svenske landslaget og Eggen og Tidemann står på slette i morgentimene og brøler i gang melkesyra.

Trondheim har fått tilbake en egen turistattraksjon samtidig klr det nå i fingrene til CL-reportere som nå bare venter på at storlag skal komme til Lerkendal slik at man kan spre noen flere gullkommentarer utover Europa.

Velkommen tilbake Nils Arne Eggen

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.