Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Det blir jevnt i årets MGP

tirsdag 25. mai , 2010 kl. 07:48 i Ukategorisert. 1 kommentar »

Det blir utrolig jevnt tror jeg i årets Eurovision. Jeg har hørt mye på bidragene og det er som vanlig mya crap, men også faktisk mye av høy kvalitet i årets mgp. Mange land har tidligere hatt lavbudsjettbidrag, men årets mgp viser helt klart nye takter.

Annonser


Kommentarer

  1. Nikolai sier:

    Dette har blitt en arrangørskandale! Elendig sikkerhet. Kunne likesågodt ha vært en gærning med våpen. Synd at det måtte bli Norge som dummet seg ut.

    Når det er sagt så er det mye fin musikk synes jeg. Reflekterer jo hva man syns er fint i de respektive landene siden deres landsmenn har stemt dem frem. Interessant å høre hva resten av europa hører på.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.