Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Kongekveld med finale i CL – Sofakroken er inntatt og sjokkis er på stedet

lørdag 22. mai , 2010 kl. 18:40 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Kvelden er så utrolig komplett nå når de snart sparker i gang CL. Jeg har sett frem til denne kampen i lang tid og tror dette kan bli en målrik kamp med mektig underholdningsverdi. Inge av lagene er noe direkte favorittlag for min del men jeg holder en knapp på Inter i kveld.

Bayern er et stabilt lag med kraftige spillere, men jeg tror italienerne har hakket mer kvalitet over spillerne. Jeg tror Inter vinner på gode individuelle situasjoner i dag, mens Bayern kan vel vinne som et sterkt lag sammen.

Annonser
(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.