Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hvorfor låne sekk og så brenne av flere tusen kr på vei opp? Merkelige hull i historien syns jeg

lørdag 22. mai , 2010 kl. 11:29 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg kikket innom denne historien og må si at den er meget merkelig. Jeg syns det virker rart at man skal dra så langt uten å si ifra i det hele tatt, men likevell er det noe som vekker litt oppsikt her. Det at han er i kontakt med en tidligere narkotiltalt person før han drar for å låne en sekk er jo merkelig av den grunn at han burde hatt en sekk hjemme. I tillegg brenner han av flere tusen på turen oppover så hvorfor kan han ikke bare kjøpe en sekk. Den sekken kunne han lett ha unngått å låne så det virker som det er noen rustne tråder i forklaringen.

En ting til som viser seg tydelig er at han ringer 6 ganger til politiet, men forklarer kun 1 av gangene at han er i Alta. Resten sier han at han er i Bergen. Det kan jo være at han ble presset på noen måte til å si Bergen. Det er ikke alle som vet at mobilen kan spores og dermed kan det være noen som har beordret han til å ringe tilbake for å si at han er i Bergen. Det kan jo også gi svaret på hvorfor han ikke sier navnet sitt.

Ut ifra det jeg har lest i VG artikkelen tyder dette på at det er noe kriminelt i inne i bildet. Jeg håper de inner han og tar de som er ansvarlige for dette.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.