Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Flyene har vært her lenge, men når kommer sikkerheten?

lørdag 22. mai , 2010 kl. 07:48 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Det virker som det er litt typisk at slike ulykker forekommer oftere like før sommerferiesesongen kommer. Det går riktig nok flere fly, men er dette pga at media velger å skrive om det i denne persioden pga større antall lesere eller er det bare statistikk?

Jeg lurer også litt på om dette kan ha noe med asken å gjøre. Mest sannsynlig har det sikkert ikke det pga at dette skjer under landing, men hvem vet. Kanskje kan det være noen av de viktige landingsinstrumentene som har sluttet å virke pga askestøv eller lignende.

Jeg liker ikke å ta så mye fly men håper at det kommer noe som kan bidra litt mer til en bedre overlevningstatistikk. Hva med en mega fallskjerm som utløser seg når det er noe feil? Da ville jo flyet ha dalt ned rolig og forsiktig :) Det er kanskje en tegnefilm-ide, men det jeg mener er at det burde jo komme noe nå som vi er i 2010. Flyene kom jo for 100 år siden, men sikkerheten er fortsatt ikke kommet? Bil har jo fått airbags til og med. Hva skjer i fly-bransjen??




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.