Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Burde heller kanskje angre på sin oppførsel og ikke det at hun ble med

tirsdag 11. mai , 2010 kl. 09:45 i Ukategorisert. 8 kommentarer »

Selve programmet er jo ganske greit. Det er jo hun selv som kan for oppførselen hun har hatt i programmet og ikke minst rundt. Det at hun går å snakker om avsugninger i hvert intervju har jo bidratt til å skape hennes varemerke. Det er jo helt ufattelig om hun ikke forstår konsekvenser av slike kommentarer.

Jeg syns forøvrig dette er god underholdning og at hun burde stå for det hun har gjort. Hennes varemerke er fortsatt verdt mye penger, men om hun ikke bruker dette til sin fordel er alt hun har gjort bortkastet, men det er uansett kanskje ikke det beste å være kjent for hahaha

Annonser


Kommentarer

 1. Caroline sier:

  Det er noe fullstendig galt med dama, og det er synd at media bruker så mye trykksverte på å informere oss om hva hun mener om alt.

  Dersom folk kunne fokusere på viktigere og bedre saker, ville verden blitt mer interessant sted å være.

 2. Sønn av Sølvpilen sier:

  Når det gjelder «avsugninger» så kan jeg med stor sikkerhet si at jeg aldri hadde sluppet juvelene mine løs i nærheten av det gebisset der. Forøvrig har jeg på følelsen av at hun ikke har vært kvinne hele sitt liv.

 3. Slupp sier:

  Anna Anka er stygg, og jeg fatter ikke at noen kan tro noe annet. Et fælt menneske, på flere måter.

 4. altomingenting sier:

  viste dere at hun er 38 år? Det er jo helt utrolig hvor «ung» hun ser ut til å være 38 år hahahaha

 5. Barbro sier:

  Hun har jo meninger av en helt annen verden!At overvektige mødre er egoistiske og ikke tenker på barna sine er jo helt bak mål!Det er jo mange grunner til overvekt,bl.a.sykdom. Nei huff den dama bør få beina sine litt mere ned på jorda. Det var jo mannen hennes som krevde skillsmisse.Hvorfor han gjorde det kan man jo bare lure på.

 6. Jens sier:

  Jeg hadde vel ogå krevd skilsmisse hvis jeg hadde hatt henne som kone. Mange mener hun er en mann, og når man ser på noen av bildene, er det ikke så ganske trolig. Stakkars barn som må leve med en slik mor.

 7. Jens sier:

  Ble litt galt her, jeg mente det er ganske trolig at hun er en mann, slik hun ser ut.

 8. Barbro sier:

  Tror nok at Anna alltid har vært kvinne.Ellers hadde hun aldri vært i stand til å føde barn.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.