Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Jeg forstår ikke at noen kan gjøre noe sånt!

onsdag 21. april , 2010 kl. 19:00 i Ukategorisert. 6 kommentarer »

Jeg klarer ikke å forstå hva som får noen til å stikke en kniv i andre. Det er trist bare å tenke tanken på at en person kan være så følelsesløs at han tar livet av en annen person.

Er man født slik eller blir man formet slik? En plaget barndom, krig eller annen elendighet kan vel føre til at personer får en feil oppfatning av ting, men jeg forstår det fortsatt ikke. Dette er uakseptabelt!

Jeg håper de finner personen som har gjort dette og at det blir maks-straff

Annonser


Kommentarer

 1. Siri sier:

  ??? Mannen er en psykiatrisk pasient for svingende, på ingen måte skal det rasjonaliseres og synses rundt dette. Det er bare å innse at nok en gang får vi tragiske konsekvenser av et skakkkjørt helsevesen som ikke får kronene de trenger for å fungere optimalt.

 2. Roger Ballestein sier:

  «Jeg håper de finner personen som har gjort dette og at det blir maks-straff»

  Med tanke på at gjerningsmannen i dette tilfellet var psykisk ustabil, så blir det heller null straff. Personen skulle innlegges på psykiatrisk sykehus da det skjedde, så det vil neppe bli noe straff utover det.

 3. teppetygger sier:

  Det er bare å krysse fingrene for at han ender kvelden med et kulehull tvers igjenom neserota. Så går han iallefall ikke fri etter et par år.

 4. Svein sier:

  Dette er en person som burde få kongens tapperhetsmedalje,
  «for faen,han har jo drept en snut!!»Vi trenger flere slike mennesker i dette landet,stig frem,trå til,utrydd dem!!!

  Gratulerer,kjære landsmann!!!

  Lykke og hell ønskes deg!!

 5. Norton, Til Svein sier:

  Svein…. er er en taper av dimensjoner. Politiet trenger vi. Kriminelle som deg trenger vi ikke. Synd dere ikke byttet plass(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.