Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hvem har ikke dansa på bordet???

onsdag 21. april , 2010 kl. 07:17 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Dette er bare tull! Saken er så svak og jeg syns det er litt merkelig at en avis som VG slipper en artikkel som dette. Det er bare sladder og i tillegg en dårlig sak. Stordalen gjør det som kanskje kjennetegner oss nordmenn mest – det å drikke oss sørpe fulle og danse på bordet!

httpvh://www.youtube.com/watch?v=3htHVJpWloo

Annonser


Kommentarer

 1. Kjetil sier:

  Og ser der! VG er ENDA ett skritt nærmere Se og Hør i dekning av sladder-, sensasjons- og ryktenytt.

 2. Thore Arnesen sier:

  Snakk om offentlig gapestokk. Stordalen må da kunne feste på utdrikkingslaget som alle andre!!!

  Verden er på vei ned i dass på de fleste måter og dette havner på førstesiden??? Hva skjedde med kritisk og etterforskende journalisme???

 3. Gunnar S. sier:

  Ikke jeg !
  Men kast for all del ut drittsekker. Stordalen er holtelleier og kunne heller ha et sluttet selskap. Da hadde han sluppet dette pinlige opptrinnet i media.

 4. Hege sier:

  Hahahaha syntes det var bare morsomt at han danset, bra å skille seg ut av saueflokken ;) Men å bli hevet ut pga det da sier det utrolig mye hvor lite folk har å gjøre for tida. Han som ble hevet ut burde bli flau for å gripe inn for noe så smått og ubetydelig ting som ikke var no farlig!!
  Nei du Petter Stordalen jeg sier bare dans videre hihi ;)

 5. Rune sier:

  Opplevde det samme selv en gang på en afterski i Sverige og likte det ikke. Derfor er det på min afterski lov å danse på de laveste bordene (pga sikkerheten til gjesten så gjelder dette ikke på de høye bordene), eneste regel som gjelder er at de andre på bordet aksepterer det. Bordene er konstruert for å tåle påkjenningen dette medfører, og afterskien oppleves bare enda mer stemningsfull…

 6. PC sier:

  «Stordalen gjør det som kanskje kjennetegner oss nordmenn mest — det å drikke oss sørpe fulle og danse på bordet!»

  Typisk norsk… på tur, i utlandet…

 7. advokatbrems sier:

  en ikkesak. vg leverer nok engang. er det rart vg og dagbladet sine salgstall stuper? tangerer jaggu news of the world(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.