Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Alternativ sommerferie i år

lørdag 17. april , 2010 kl. 18:25 i Ukategorisert. 7 kommentarer »

Hva skal man gjøre når flytrafikken i Europa står stille? Om man snur seg litt og ser litt på vårt eget land har vi faktisk utrolig mange fine steder her i Norge som kan være alternativer til syden.

I tillegg er det gode forhold til å ta tog over nesten hele Europa i tillegg til å kjøre bil. De fleste tar for tiden fly til syden, noe som gjør at de fleste glemmer for rikt det er å bruke tid på reisen. Det å reise 100, 200, 300 mil osv er en opplevelse i seg selv og jeg anbefaler å ta en sommerferie med en lengre reise. Jeg kan garantere at det er noe du vil huske positivt resten av ditt liv :)

Jeg tror denne asken vil vare en ganske lang stund og at vi må forberede oss på å ha en alternativ sommerferie i år.

Annonser


Kommentarer

 1. roy sier:

  «jeg tror denne asken vil vare en ganske lang stund»?
  hvor har du det fra?

 2. meg sier:

  Men nå er det jo sånn at hvis vulkanen fortsetter å spy aske, så kommer det til å bli en vesentlig kaldere sommer i år

 3. B. Eidem sier:

  Beklager til alle dere som blir berørt av asken til grandtante Hildur Ingibergsdóttir. Hennes siste ønske var å bli spredt for alle vinder, og jeg innser nå at dette ikke var så lurt…………ønsker alle en god helg,hvor enn dere er i verden!:)

 4. Sverre sier:

  Dette er HYSTERI på sitt beste. Begge de flyene som fikk problemer var i umiddelbar nærhet av utslippene, og ble sterkt påvirket. Hvor stor er tettheten av dette utslippet etter en lang ferd over Atlanterehavet, og fordelt over et område som er mange titusener større enn der det slapp ut. HVA ER DETTE FOR SLAGS KRISEMAKSIMERING ? Hva er hensikten?

 5. Leena Lind sier:

  De finske flyene var nå i hvert fall ikke i umiddelbar nærhet, så d så

 6. Geir sier:

  Vesentlig kaldere sommer?

  Altså, hvis også Katla våkner til live, og spyr aske en stund, så kan det føre til at temperaturen på jorda går ned med en halv grad. Ikke noen veldig dramatisk nedgang. De siste årene har de varmeste sommerdagene vært over 30 grader. Skal holde ut, jeg, om de blir 29 grader i stedet, liksom.

  Det blir nok litt krisemaksimering av sånt. Får holde oss til det som er reellt, nemlig at for tiden er det null og niks flytrafikk, og at slikt forblir det i noen dager til inntil ting roer seg ned. Tabloidenes spekulasjoner tror jeg vi skal ta med en klype salt, akkurat som ikke svineinfluensaen drepte tusenvis av nordmenn heller, liksom….

 7. arcticraider sier:

  I Teknisk Ukeblad (nr 12 25,3,93)ja det er lenge siden det,så skriver Tore Prestvik Institutt for geologi og bergteknikk,Universitetet i Trondheim/NTH 20 MILLIONER TONN SVOVEL ,Utbruddet til vulkanen Pinatubo (Filippinene)i juni 1991 var trolig den svovelrikeste erupsjon i dette århundre 20 millioner tonn SO2BLE SLYNGET UT,ble det noe hysteri av det???????????????????????????????????(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.