Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Utrolig rørende historie! Jeg anbefaler alle å lese boken

onsdag 14. april , 2010 kl. 11:26 i Ukategorisert. 0 kommentarer »

Jeg har lest en del i bloggen til regine uten at jeg skal si at jeg har lest hele, men dette er en utrolig rørende blogg. Denne boka er helt klart noe alle bør se innom i tillegg til bloggen!

Det å sitte å lese innlegg for innlegg gir raskt tårer i øyekroken da man leser om hennes kamp nesten dag for dag og alt hun må igjennom helt til siste dag. Det er utrolig trist og jeg anbefaler alle å kjøpe denne boken, gi sin støtte til kreft eller lese bloggen hennes.




(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.