Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Sett alle fly på bakken!

onsdag 14. april , 2010 kl. 22:38 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Syns det var litt drøyt av VG å skrive på forsiden: «-Stakkars passasjerer» da det hadde motsatt betydning enn det de fleste kanskje oppfattet fra forsiden. Jeg vil si at dette skremmer situasjonen mer enn det behøver å være.

Det er litt skummelt å tenke på det at noe som virker så uskyldig som aske kan gjøre skade som medfører flyhavari eller nødssituasjoner. Jeg syns de skal holde alle fly i Norge på bakken helt til de vet med sikkerhet at det ikke er noe i luften som kan være i veien.

Annonser


Kommentarer

  1. Tor-Erik V sier:

    Luftrom blir stengt etter behov, og her legges det inn STORE sikkerhetsmarginer. Så det er å ta litt i når du sier at alle fly bør settes på bakken :)

    Husk, det er ikke førsteklassebarn som passer på oss når vi er ute og flyr =)

  2. altomingenting sier:

    Helt klart! Stoler nok på de som styrer luftrommet her, men jeg er av den litt mer ekstra forsiktige typen hehe(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.