Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Jeg spyr av måten ting blir løst på!

fredag 9. april , 2010 kl. 06:08 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Det er kvalmt å tenke på at disse gamle grisene tar seg i overkant til rette i sine omgivelser i sin kirke uten at det blir  meldt fra om eller videre tterforsket før mange år etter.

Dette er en så tragisk sak og jeg håper virkelig noen tar denne etterforskningen til et topp-nivå slik at det blir gjort grunndig etterforskning i hva som har skjedd her. FÅR DISSE PRESTENE UT AV VÅRE KIRKER OG INN I FENGSEL!

Annonser


Kommentarer

 1. Andreas sier:

  Helt enig. Det er helt forkastelig at kirken har et såkalt hemmlig overgrepsarkiv og ikke går til politiet med dette. Kast alle i fengsel, både overgriperne og de som skjuler det

 2. Bente sier:

  Hei
  Du e rikke alene om å bli dårlig av dette.
  Fy flate.
  Skrev et innelgg jeg også.Og skal innrømme det sikkert kunne vært mer saklig ( mitt altså) men man blir så sint og provosert at det er nesten farlig.
  Fatter ikke at disse individene skal ha særbehandling på dette området.
  Måtte de få hard straff både overgripere og de som hjelper dem i å komme seg unna.
  Vurderer å åpne, fy fader ta tosken.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.