Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Hvorfor så de ikke dette komme?

tirsdag 6. april , 2010 kl. 19:22 i Ukategorisert. 8 kommentarer »

Det er på tide at det blir presentert noen tiltak for dette. Det jeg reagerer litt på er at de ikke rydder opp i dette før dette oppstår. De får godt betalt for å observere drift i jernbarneverket, men det å fange opp en overbelastning kunne de ikke.

Litt skuffet, men det høres bra ut at det er mulighet for at flere aktører kommer inn i bildet. Forhåpentligvis kan vi vente oss nye strekninger og kanskje til og med hurtigere tog?

Annonser


Kommentarer

 1. ... sier:

  Problemet akkurat nå er vel at Kleppa er en av de mest udugelige på hele stortinget. Seriøst, hun er jo ikke i stand til å svare på de enkleste spørsmål uten å kikke fortvilet på rådgiverene sine.

  Problemet på lang sikt er at de norske regjeringene ikke forstår at man må bruke penger for å spare penger (altså, unngå større kostnader).

  Så lenge vi har regjeringer som ikke vil tenke mer enn 4 år frem i tid vil jernbanen aldri komme på fote igjen, Norge råtner på rot….

 2. Kenneth sier:

  Helt enig med …

  Norge råtner på rot med inkompetent sosialist regjering som kun er opptatt av å ha makt. Se bare på hvor få forslag regjeringen har kommet med i stortinget. Skammelig.
  Vedlikehold og utvikling skjønner de ingenting av. Samme situasjon har vi i de fleste sektorer. Sosialister kan kun samle inn penger og så sløse de bort. Utvikling hva er det?!?

 3. Ugle Rimosen sier:

  Hvorfor er Jernbaneverket og NSB to forskjellige instanser? For at at de skal kunne skylde på hverandre når det går scheiß?
  For noen år siden var forklaringen på den elendige togsituasjonen i Norge-noreg at mesteparten av pengene gikk til å lønne et monstrebyråkrati av unødvendig mellomskiktspersonnel som ikke kunne fjernes pga av fagforeningene.
  Jernbane er blitt stemoderlig behandlet, i det minste siden 60-tallet, antagelig fordi det er lite attraktivt for politikeres personlige karriere siden det er så store tidsrom mellom den politiker som innvilger penger og til man ser resultater. Det er en tungrodd industri. Men tog er så mye bedre å satse på i det lange løp for landets ve og vel, i tillegg til å være fremtidens transportmiddel dersom det gjøres ordentlig. Men takket være fagforeningene som kun kjemper for sine medlemmer og ikke for folkets ve og vel i et større perspektiv, og egofikserte politikere på høyt plan som er i skvis mellom fagforeninger og sin egen karriere, er jernbanen i Norge-noreg blitt stemoderlig behandlet til det som måtte skje, skjedde.
  Megga Kleppa var den som ble sittende med svarteper. Det er en politisk spill, og et avskyelig sådant.
  Få inn noen som kan og vil, istedenfor a dele ut regjeringsposter som belønninger, bestikkelser og annet urederlig spill for at (spes. Ap-) politikere skal sno seg og sine til lukrative personlige fordeler på bekostning av alle nordmenn, hva enten de er ansatt i Jernbaneverket, NSB, eller i stortingets lobbyistinfiserte korridorer.
  Straff urederlige politikere.
  Følg dem og hva de gjør med Argusøyne. Der har pressen og andre nyhetsformidlere til de grader sviktet folket, og det er til å bli kvalm av, når man ser hvordan disse rottene forfordeler både poster, penger, og andre fordeler (evt. ulemper) seg imelllom, og holder folket i en tilstand av lykkelig uvitenhet om hva som egentlig skjer.
  Har noen sett Bulkejens i det siste?
  Ikke jeg heller, for det er ikke folket han er interessert i å snakke med. Send inn noen dyptgående sonder i den tjukke skodde som omgir beslutningsprosessene her til lands.
  Det at Norge-noreg skulle være et demokratisk land, er nemlig en sannhet med tildels store modifikasjoner.

 4. stig sier:

  Hei Kenneth,

  Problemet med jernbanen er ikke oppstått de siste 5-6 årene med de rød-grønne.

  Det skyldes 40 ÅR med underbudsjettert vedlikehold og inkompetente politikere i ledelse fra alle partier.

  Spar oss for Frp retorikken din, du avslører bare din egen ignoranse.

  Her kan man fordele skylden ganske så jevnt utover den politiske linja fra ytterste høyre til ytterste venstre fløy.

  Jeg kan garantere deg at en uhildet undersøkelse vil finne at fagfolk i jernbaneverket og NSB nok har advart mot at dette ville skje i alle år, men til denne dag er det ennå ikke født den politikeren i Norge som er i stand til å tenke mer enn 4 år frem i tid.

 5. Fredrik sier:

  Den eneste infrastrukturen som ikke faller fra hverandre i dette landet er telefonnettet som er privat og ikke offentlig.

 6. berte sier:

  Jernbanesviller- skinner og hva som ellers trengs av utstyr for å få togene til å gå, har begrenset levetid. Det ser ut som om dette er vanskelig for regjeringen å forstå. Derfor kan vi antakelig regne med at det kommer en togkatastrofe – Huffameg.

 7. Anders sier:

  Stig… det lyser sosialist av deg, kan bare klage på andre, ikke finne løsninger. Sett ned en 50-60 komiteer som kan utrede problemene, lag nye transportplaner og skolereformer, så blir kanskje norge enda bedre fremover.

  Ansett noen tusen flere byråkrater som kan mene hva vi ikke må gjøre, det trengs sikkert enda flere papirflyttere i alle ledd av det offentlige Norge. Hørte politiet trenger mange flere også.

  Jeg er DRIT lei av sosialistene, som ikke forstår bæret i å utvikle landet. Vi kommer til å spare oss til fant, en dag er oljen borte, og vi har kun spart penger til å betale ut trygd og pensjoner som papirflytterne har opparbeidet seg gjennom et helt liv av kaffedrikking og utredningsprosjekter, for å ikke nevne alle saksbehandlingene de har gjort.

 8. Perry sier:

  Primæridioten Jens skylder på for lite arbeidskraft i Norge.Få byråkratiet ned på et nivå som passer til et land med 4,5 mill.innbyggere,og få resten av papirflytterne ut i arbeid,så hadde vi plenty arbeidskraft til å restaurere både jernbane,veier,skoler,kirker ja hele Norge som er forfalt.Snakk om arv å gi videre til våre etterkommere.En ruin av et land.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.