Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Helt utrolig at de har kommet seg inn i militæret

mandag 5. april , 2010 kl. 23:02 i Ukategorisert. 18 kommentarer »

Her ligger det klart noe feil i utplukkingen av personer som er skikket til å være i militæret. Det er helt følelsesløst å prate på deen måten samtidig som de pepprer personer, som ikke gjør motstand, med skudd.

Det verste i dette er at disse personene også skyter deres barn og unnskylder seg med at det er foreldrenes feil at de tar med ungene til kamper. Man ser ikke spor av at de gjør motstand her og jeg er MEGET spent på hva USA har å komme med.

Klikk her for å se videoen (Advarer mot sterke bilder)

Annonser


Kommentarer

 1. johan nilsen sier:

  amerikanere og jöder kan drepe de de vil uten att noe hender allt som sies er att de trodde att det var noen teorister til stede

 2. altomingenting sier:

  enig, de bør rettes opp på dette og det er for jævlig at de har noen pappskaller bak pistolene som ikke eier følelser og kommer med enkle kommentarer.

 3. TM sier:

  Det er jo dette som blir problematisk med krigføring i vår tid. Overgrep og grove overtramp vil alltid skje i krigssoner, og nå blir jo de aller fleste slike tilfeller avdekket. Det er i seg selv rett så bra, men problemet er vel snarere at krigen blir desto hetere grunnet motreaksjoner og dette rammer igjen sivilbefolkningen og selve landet.

 4. gregor sier:

  Ser man på videoen og hører på soldatene som snakker så skjønner jo man at de tror det er opprørere med våpen. Og jeg skal like å se de som sitter å dømmer disse soldatene for måten de snakker på i en reell stridssituasjon, blir kvalm av å høre på sånt bullsshit. At det i ettertid kommer frem at det var fotoutstyr og ikke våpen er jo ikke det samme som at soldatene dreper for morroskyld og for å få ‘toppscore i et dataspill’. De gjorde en feil, men det er ikke det samme som at alle amerikanske soldater dreper alt de kommer over av mennesker uten å ta hensyn til om det er militære, opprørere eller sivile. Synes det er rart denne saken får så vanvittig mye oppmerksomhet, det skjer jo mye grusommere handlinger hver dag som blir gjort med overlegg og vitende vilje. Og de som virkelig gjør de grusomme handlingne er vel litt høyrere oppe i systemet enn soldater.

 5. Trond sier:

  Jeg tror ikke noen av oss ville hatt veldig følelsesladede mennesker til å kjempe noen kriger for oss.

 6. kjeks and the shitty sier:

  Krig er jo grusomt, soldatene kan ikke sitte å føle så mye når de gjør denne jobben sånn er det bare, alle skjønner vell såppas…

  Når det er sagt så var det kansje ikke verdens beste avgjørelse av skytteren men disse soldatene må ta slike avgjørelser HVER DAG og at de tar feil av et kamera og en rpg og følgene er drap på sivile er det tragisk men noe som er minst like tragisk er når folk angriper sivile med vilje…

  Hypingen av denne videoen og overskriften til vg er også ganske tragisk…..

 7. Jadda sier:

  Problemet her er at amerikanerne aktivt går inn for å drepe de som kommer for å hjelpe.

  Med andre ord er det lov å drepe skadde amerikanske sodater som ligger skadd eller hjelpemanskapet.

  For øvrig vet alle at USA står i Irak for at oljen skal til USA og ikke Kina. Som kunne vært like greit dersom målet var å gjenoppbygge Irak.

 8. Kim sier:

  http://images.4chan.org/b/src/1270517110746.jpg

  De får jo poeng da, så da er det jo greit!

  Fikk bare 50 per pers!

 9. meg sier:

  +50 for kids and +100 for adults;)

  Anyway I respect their decision, and had done the same my self. Some of them are clearly carrying AK’s.

 10. kjeks and the shitty sier:

  Vet ikke hva slags spill dere har spilt..men i de jeg pleier å spille får man minuspoeng for å skyte på sivile…

 11. Frihet sier:

  ehm.. det er ønskelig at soldater skal oppføre seg på den måten . Etter andre verdenskrig så var det mange historier om amerikanske soldater som bommet på målet med vilje fordi det satt så langt inne å ta livet av et annet menneske.

  Dette følte CIA selvfølgelig at de måtte gjøre noe med så de begynte å forske på hva som kunne «fikse» dette . Det de kom fram til var å vise soldater bilder av drap og vold , begynne mildt å gradvis øke brutaliteten på bildene.

  Tilfeldigvis så har playstation genereasjonen som er soldater i Irak i dag vokst opp med tv , film og spill som viser masse vold å på den måten blitt avklimatisert for det.

  Dette er ikke den eneste filmen som viser amerikanske soldater som ser på dreping som en sport , å gjør ting som å gi hverandre high-five osv når de tar liv.

  vi er alle ganske avklimatisert for vold og brutalitet pga tv. hvis jeg sier at jeg leste en nyhet om at en fyr drepte kompisen sin med øks så tenker man sikker noe sånn som , jaja synd men det er jo bare sånn verden har blitt .
  hvis jeg sier at det er en økonomisk elite som drar i trådene i vesten som har den vestlige middelklassen som sin største fiende så tenker du at det er konspirasjons teori.

  Man må slutte å la tv’en «programere» ideene å livssynet man har.

  les nyhetene dine på drudge report , dem sier alt . ikke sånn som agurk nyhetene til vg . «solkrem test » bullshit nyheter

 12. Bent sier:

  Det er rart at det blir så mye oppstyr om noe som ingen her har noen som helt forutsetning for å skjønne noe av. Ta dere et halv år med utenlandstjeneste (helst i irak) så kom tilbake!

  Det er disse menneskene (soldatene) som gjør det mulig for oss andre og leve normale liv der vi sover lenge og klager over dårlig vær…så ikke drit dere ut med å dømme de for dere aner ikke hva dere snakker om.

 13. anonym sier:

  hvis det er saanne soldater som kjemper faar at jeg kan sove godt i natten, s[ vil jeg heller sove i gata!!

 14. Dingo sier:

  Du får legge deg i gata da. Jeg for min del skal kose meg under dyna i natt vel vitende om at disse soldatene holder vakt over den frie verden :-)

 15. Misantropen sier:

  Bent og Dingo: jeg er 100% enig med dere. Soldatene utførte sine oppdrag med presisjon. Gjengen i gata så ut som terrorister, særlig fyren som kikket rundt hjørnet som om han hadde en RPG. Godt gjort av Apache-pilotene, det kunne ha vært terrorister, og de bør drepes.

 16. cassus sier:

  Sånn går det når usa har ført krig så lenge at de må dra inn drittunger som feilet IQ testen de tre første gangene. Testene for å komme inn i militæret i USA er nå så slappe at man knapt nok lenger trenger å være i våken tilstand.

  Hvis dere som driver å jubler over denne hendelsen tror at erfarne soldater i det amerikanske forsvaret føler at det her er helt OK så tar du styggelig feil. De som har vært i forsvaret en stund føler dyp skam over hvordan de tilbakestående 18 åringene som løper rundt og skyter alt som rører på seg holder på.

  Minner meg om hendelsen for noen år siden da noen cowboys bomba en engelsk konvoy med militærkjøretøyer. Militærkjøretøyene hadde orange tak med ett kryss på, noe som betyr «hey.. ikke bomb oss, vi er engelske..». Cowboyene sa noe som «hey, dun durr durr, orange roofs yeehaw durr durr bomby bomby?» og wingman sa «durr durr, yessum durr! bombs away». Noen minutter senere fikk de Blue on Blue message på radioen (blue on blue er friendly fire). Da ble tonen noe anderledes.

  Durr durr.. dung daadle doodle.. durrr…. :( durr… dangle dangle.. durr….

  Til Misantropen: Hadde du faktisk vært misantropisk så hadde du aldri jublet over tilbakestående folk som gjør tilbakestående ting. Mulig du bør google det uttrykket.

  «det kunne ha vært terrorister, og de bør drepes»

  Til det sier jeg: Det kan være terrorister i oslo, nuke oslo. Acceptable losses så lenge man får drept terroristene.

 17. SAU sier:

  DET ER JO BARE DRTTUNGER HER INNE!!!DE KJØNNER IKKE AT SLIKE HENDELSER SKAPER TERRORISTER! NÅR DE BOMBET BOSKVA VAR ALLE IMOT TERRORISME.MEN NÅR USA BEGÅR DET SAMME ,ER DET FORSVAR!!TRUDDE DISSE UNGENE VAR TERRORISTER??SKAM OVER NORGE SOM DELTAR I KRIGEN,OGS NAKKER OM FRED.OG TIL IDIOTEN OVER HVORDAN KAN DU SOVE I FRED,NÅR DU VET SMŨBARN I NABOLANDET BLIR SPRENGT???JÆVLA SAUER!!!

 18. Misantropen sier:

  Cassus:

  Du er nok litt på villspor. Vilkårene for å komme inn i militæret i USA er mye strengere enn før. Det du beskriver (tre IQ tester, etc.) var tilstanden under Vietnamkrigen da, for det meste, de fattige ble oppkalt mens middelklassen unngikk. I våre dager stiller militæret mye strengere krav om utdanning siden militæret er frivillig. Staten investerer store summer på trening, og vil ikke ta inn folk de tror kommer til å stryke etter å ha brukt store ressurser for å trene dem. Mange våpengrener har også blitt svært teknisk krevende, og til og med infanteriet bruker regelmessig computers og andre elektroniske verktøy og våpen.

  Jeg kjenner disse omstendighetene godt fordi 1) jeg er en amerikaner og har bodd her i nesten 40 år, og 2) kona mi er en forsker som ofte arbeider med militærets bemanningsbehov.

  Nei, herregud, det er ingen som vil nuke Oslo, selv om det skulle være terrorister der. De plukker vi ut og tilintetgjør individuelt.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.