Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Tror det blir lange diskusjoner i lang tid

onsdag 24. mars , 2010 kl. 18:31 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

At et tog kan starte av seg selv på denne måten er utrolig skremmende med tanke på at jeg ofte tar tog. Skremmende å tenke på at det går an. Minner litt om toyota-fenomenet som har pågått i lang tid.

Jeg tror det blir mange diskusjoner rundt denne hendelsen som ikke blir glemt med det første.

En liten oppdatering: Toget skal visst være en rekke vogner som trolig ikke hadde bremser på seg. En tragedie er det helt klart uansett hva problemet var.

Annonser


Kommentarer

 1. Fredrik sier:

  Veldig merkelig at 16 vogner skulle ha problemer med bremsene samtidig, for hver vogn er vel utstyrt med en egen brems? Dette må enten være sabotasje, eller total systemsvikt i vedlikehold og sikkerhetsrutinene.

 2. Jens sier:

  «Dette må enten være sabotasje, eller total systemsvikt i vedlikehold og sikkerhetsrutinene.»

  Gjett hva det var!

  (hint: vi er i Norge)

 3. hahaha sier:

  Toyotaproblemet? hahahaha! Skikkelig morsom du! Skal ha for det, og ikke minst kommentaren din på nettavisen. Dette er noe å spøke med, eller hva?

  Du er skremmende dum!! At slike som deg får lov til å sitte her og spre eder og galle og bekrefte hvor tjukk du er i huet til alles skue er helt utrolig!

  Drit og dra! Ja, jeg vet du får opp denne til moderasjon. Det er typisk slike feiginger som deg!

  Hvorfor tør du ikke stå frem med navn og bilde? Hvem er det du frykter? At du blir avslørt og andre rundt deg skal se hvem det er som er så forbannet dum??

 4. altomingenting sier:

  @hahaha… unskyld meg??? har det klikka for deg?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.