Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Tragisk at folk skal ta liv for penger

mandag 22. mars , 2010 kl. 23:10 i Ukategorisert. 3 kommentarer »

Merkelig at folk kan være så desperat etter penger at de tar livet av en dame. Jeg stusser også litt på at kjæresten fortsatt er sammen med han og i tillegg drar med en drapsmann til slektninger. Helt merkelig spør du meg.

(VGNett): Pengene hadde oldemoren spart for å kunne betale utgiftene til sin egen begravelse i hjemlandet. Politiet har foreløpig bare siktet de tre for forsøk på grovt ran, ikke drap.

Tragisk at de skal ta penger den uskyldige gamle damen sikkert har jobbet hardt for å nå tak på, men at det kommer noen å raner henne da de vet hun er sjanseløs for å så kvele henne er bare uforståelig

Annonser


Kommentarer

 1. Chevyman sier:

  Kjenner jeg blir så forbanna at jeg dirrer når jeg tenker på at folk står opp hver morgen for å tjene penger til livets opphold på en jobb som de bruker opp halve livet på. Så kommer det noen drittsekker som hele livet bare har gjort faenskap uten å bidra med en dritt til samfunnet. Hvilken rett har disse amøbene på dine surt opptjente penger, eller gjenstandene du har gledet deg til endelig å få råd til?
  Helvete. Jeg kan bli morder hvis noen sånne kommer på min dør. Jeg har i hvertfall ikke tenkt å diskutere noe som helst med sånne ubudne idioter.
  Politet er mer eller mindre nedlagt i dette landet, og hvis du kommer fredag etter kl. 15.00 får du beskjed om å ta fri fra jobben og komme igjen mandag kl. 08.00.

 2. Barbro sier:

  Hele denne saken er bare tragisk!Stakkars gamle dame! Men det viser hvor viktig det er å ikke oppbevare kontanter hjemme!Ikke det at Hamida hadde seg selv å takke,men samfunnet har bare blitt sånn.

 3. arcticraider sier:

  Hadde hun det???hva med hun damen som ble drept for noen år siden ,dere husker vel bingo drapet?skal folk drepes bare fordi de er velbemidlet?(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.