Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Obama er en ekte Helt!

søndag 21. mars , 2010 kl. 21:43 i Ukategorisert. 4 kommentarer »

Om man sammenligner Obama med de andre presidentene som har vært igjennom tidene ligger han helt klart på toppen når det kommer til å gjøre en god jobb. Han fikk kanskje et ekstra puff da han skrev historie og dermed ble et forbilde for utrolig mange personer i hele verden, men det virker også som at de fleste er fornøyd med det han har gjort.

Det å sette fokus på helsereform er en utrolig god sak i USA og jeg tror Obama kommer til å ta opp flere viktige saker i sin tid som president. Selv om det er en stund til gjenvalg har jeg stor tro på at han blir i 8 år.

Annonser


Kommentarer

 1. Amrik sier:

  Obama blir nok kjent som den presidenten som kjørte USA konkurs. Den helsereformen vil tillegge 1000milliarder kroner til allerde en skakkjørt økonomi.

 2. altomalt sier:

  Hva prater du om? Obamas presidentperiode har ikke ført til noe spesielt i det hele tatt. Det eneste man kan si om ham som president hittil er at folket hadde enorme forventninger til ham, forventninger som han enda ikke har klart å innfri. Han prøvde å samle Demokratene og Republikanerne til forsoning etter valget, men splittelsen blant partiene er vel større enn på flerfoldige år nå. Hans oppslutning blant amerikanerne er vel ca 50% ( http://interactive.foxnews.com/presidential-poll ), og sammenligner man Obamas periode hittil med G.W. Bush sin første periode så ser man at Bush hadde mye større støtte blant folket enn Obama har. Nå skal vel det også nevnes at Bush’s popularitet fikk en enorm boom etter 9/11 og at Obamas middelmådige støtte kan være et resultat av det økonomiske klimaet vi er inne i for tiden…

  Poenget mitt er at ved å kalle Obama en helt viser du enormt lite innsikt i amerikansk politikk. Dessverre er dette fellesnevneren for vedlig mange utenfor USA, og særlig i Europa. Mange er blendet av Obama som «idé» og ser ikke mannen som politiker. Særlig norsk presse hyller Obama hver gang han kommer med forslag som fører USA litt nærmere det «sosialdemokratiske drømmelandet» Norge.

  Obama har hittil vist seg som en helt ordinær president, men en alt annet enn ordinær afro-amerikaner. Hans fremtidige politiske liv er helt avhengig av at en eller annen helsereform blir vedtatt. (Hva reformen innebærer, om det er Obamas første forslag, eller en reform som kun inneholder små deler av hans visjoner er ikke så viktig. Han har jo bare lovet en «helsereform», så da vil han jo ha oppfylt løftet til velgerne).

  Det sterkeste argumentet for at Obama blir sittende i 4 nye år er at Republikanerne ikke har en fornuftig kandidat eller hjertesak å stille opp med p.t. Blir Obama gjernvalgt er det ikke på grunn av hans store handlinger som president (han har ihvertfall ikke vist noe av det hittil), men at Republikanerne har gjort en for dårlig jobb under valget.

  Våkn opp, søk forskjellige kilder når du undersøker et emne, og ikke ta alt du blir fôret av journalistene, spesielt norske, for god fisk!

 3. Yessie sier:

  yeah, I LOVE OBAMA !!!! <3

 4. Hanne E. Donovan sier:

  Obama er en ekte helt? Hvor i allverden er det du har vært siden han ble valgt til president?

  For oss som bor i USA er ikke ting så veldig bra. Landet har nå en gjeld som vi aldri har mulighet til å tilbakebetale takket være Obama og hans administrasjon. Nå vil de gjennomføre helsereform som kommer til å øke underskuddet, men det er ikke hva Obama påstår. Han mener at staten vil spare penger, noe som økonomene ikke er enig i.
  Det offentlige har driver «social security», det er nesten konk.
  Det offentlige driver «medicaid», det er nesten konk. Postvesenet drevet av staten er nesten konk og nå vil de ta over «healthcare».

  Tror virkelig det er på tide at man likviderer det man eier her borte for staten vil nå helst at vi skal betale over 60% i skatt.
  Hvorfor skal vi som har jobbet og betalt enorme summer i skatter bare tynes mer? Obama syntes vel at vi ikke bidrar nok.

  Tror alle vet hva slags innstilling folk får når de får ting uten å måtte bidra til noen ting. Alt blir tatt for gitt.

  Skremmende utvikling her i USA med en radikal president som Barack Hussein Obama ved roret.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.