Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Nå jubler vel barna hehe

onsdag 17. mars , 2010 kl. 08:39 i Ukategorisert. 2 kommentarer »

Kunne kanskje vært tragisk men det var heldigvis ikke noen tilstede på skolen i følge avisene.

Jeg tror at de fleste barna fra denne skolen vil få fri en stund fremover før de evt blir flyttet på til en midlertidig skole. Dette er en typist sak man alltid håpet på de verste dagene når man var liten. Om noen bare kunne sette fyr på skolene eller noe slik at man kunne få noen dager fri hehe

470 elever går på Tårnåsen skole, som ligger i Oppegård kommune nær grensen til Oslo. I tillegg kommer et personale på 60.

Annonser


Kommentarer

 1. Brannmann Sam sier:

  HE HE ?! LATTERLIG DÅRLIG BRANNSLOKKING AV OPPEGÅRD BRANNVESEN !! Jeg trodde Oppegård nå hadde fått proffesjonelle brannmenn (kasernerte).De burde ha vært på brannstedet på fem minutter og slokket brannen allerede i starten ! Frostproblemer !??, kummene ligger frostfritt og i natt var det ikke kuldegrader (!?) .De har dessuten med seg vann i tanken som skal være nok til å stoppe et slikt branntilløp før situasjonen blir ute av kontroll !!
  DESSUTEN BURDE BRANNTILSYNET FORLENGST HA AVDEKKET EVENTUELL FARE FOR RASK /UKONTROLLERT BRANNUTVIKLING, OG NØDVENDIGE TILTAK VÆRT UTFØRT !!
  DETTE ER HÅRREISENDE DÅRLIG UTFØRT !!
  MEN SKATTEBETALERNE TAR REGNINGA,MED ET SMIL?»

 2. snuten knut sier:

  Oslo brann og redningsetat (OBRE) var på stedet med tilsammen 7 biler iløpet av kvelden/natta, så hjelp trengte de visst der ute. Når det gjelder vann så fryser ofte grenrørene i bakken selv om det ser tint ut på overflaten. Det var derfor de brukte tankbiler med vann, det virket som om brannen spredte seg på et såkallt kryploft som ligger oppå innetaket, men under det øverste taket.
  Konstruksjonene i mange byggninger er ikke lagd for å brenne, spesiellt bygninger fra 80-90 tallet har mange dumme konstruksjonsfeil som gjør det vanskelig å slukke.(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.