Bloggnorge.com // Alt om ingenting
Start blogg

Skriverier om det som streifer meg

Så klart vil de kjøpe bilen..

søndag 14. mars , 2010 kl. 08:50 i Ukategorisert. 9 kommentarer »

Så klart ønsker de p kjøpe bilen. Å ha noe å feilsøke på er en snarvei Toyota ville betalt mye for. Hadde jeg eid denne bilen ville jeg helt klart kjørt prisen høyt i været. Denne bilen betyr utrolig mye for Toyota nå, det er jeg sikker på!

Annonser


Kommentarer

 1. advokaten sier:

  TOYOTA HER EN SKUMMEL ARROGANT TONE HER:

  – Vi ønsker å kjøpe denne Prius’en tilbake, slik at vi kan bli helt sikre på at hendelsen ikke skyldes feil ved bilen, sier adm. direktør Lars-Erik Årøy i Toyota Norge.

  Konklusjonen dereres allerede klar FØR un dersøkelser- bravo :

  INGEN tekniske problemer – og følgelig IKKE Toyotas feil.

 2. linda sier:

  fy for en ufin salgssjef.
  han fremstiller jo sjaføren som en idiot,
  » Vi kan ikke forstå hvorfor føreren ikke ganske enkelt bremset ned og kjørte inn til siden. Vi håper å få ham i tale, så snart han kommer til hektene igjen»
  så enkelt er det altså, er bare å bremse ned.

  virkelig uproft!!

 3. altomingenting sier:

  @advokaten – godt observert. Denne hadde ikke jeg sett. Jeg trodde de var ærlige og bare ville feilsøke.

 4. advokatbrems sier:

  -lese hele artikkelen, kanskje? ‘festeklipsene til gulvmatten lå i hanskerommet’. nei, alltid fint å omgå de ubehagelige fakta. syns du bør endre til ‘hobbyadvokaten’

  og: en prius kan til enhver tid settes i fri, selv om gasspedalen er i presset i bunn.

 5. Bjørn sier:

  Er dere virkelig så dumme å tror på denne sjåføren har dere et seriøst problem. Sjekk fotobokser og prikkbelastninger i sjåførens sertifikat så kansje kabalen går opp. Her er det for mye som taler mot sjåføren og dere har sikkert observert skaden på bilen? Var det ikke snakk om 176 km/t ?? Det ender med noen lakkskader etter at han la den inn i autovernet i den påståtte fart. Nei vet du hva.

 6. Robotman sier:

  All elektronikk kan svikte. Det kan også skyldes andre årsaker, f.eks fuktighet. Airbagen sluttet å virke i konas bil fordi antennen lekte vann, dette fulgte inni antenneledningen og rant ut i bakkant av radioen. Dermed drypte det ned i elektronikken under..

  Ser at noen hevder det er så enkelt som å slå av tenningen for å stoppe en løpsk bil. Det VAR det i gamle dager, da bilene hadde en tenningslås som var en elektrisk bryter. Prius har en avansert løsning med «keyless go» eller hva de nå kaller det, det er tilstrekkelig at du har nøkkelen i lomma når du nærmer deg bilen så låser den seg opp. Når du kommer inn i bilen er det som en computer med Windows, du trykker start knappen for å starte og husker jeg ikke feil, startknappen for å stoppe. Når vi ser hvor mange feil Windows (og de stakkars jævlene som bruker det) sliter med er det ikke å undres over at det kan være bugs også i softwaren til en bil. Poenget er at de kan ikke stoppe denne bilen med å slå av tenningen, man må vite «tjuvtrikset» for å slå den av. Tror ikke Toyota skremmer vekk kundene med å lære de slike nød-prosedyrer.

  Håndbrekket er også elektrisk og de gangene jeg har kjørt Prius har jeg altid slitt med dette. Skjønner liksom ikke helt hvordan det fungerer.

  Skulle ikke forundre meg om det fantes en sperre som hindrer gassing og bremsing samtidig men håper for al del det ikke finnes……………

  Priusen er derfor spesiell og kan ikke sammenlignes med gode gamle biler uten eleltronikk. Og takk til høye makter for at jeg selv har en gammel bil der klokken er eneste ekeltronikk!

 7. Tom sier:

  Lurer jo bare hvorfor man ikke kan stoppe en bil som gaspedal kiler seg fast.. , slå av tenning ? håndbrems , setter bilen i neutral , prøver å tråke på brems alt en orker…
  Eller er det sånt med toyota sin bil at alt svikter på en gang når pedalen setter seg fast… noe er muffins på hele opplegg da og da mener jeg ikke med toyota sine biler

 8. Yesman sier:

  hmmm…. går det ikke å bare slå av gulvmattene…?

  • altomingenting sier:

   når man lager en bil med automat burde den være idiotsikker. tenk på det at 90% av de som kjører en automat er blondiner(Kun synlig for administrator)

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Alt om ingenting" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.